- Reaksiyon skoru
- 78
Premiumsuz, Almanya/Norveç'te açılmış sunucu öneriniz var mı?
Bende oralarda oynamayak isterim de 3 Norveç'li arkadaşım var. Pingleri 150 civarı oluyor.Almanya/Norveç bilemiyorum ama Craftrise,Sonoyuncu bakabilirsin ben oralardan oynuyordum.
Hep bizmi pingle oynicazBende oralarda oynamayak isterim de 3 Norveç'li arkadaşım var. Pingleri 150 civarı oluyor.
knk craftrise a bulaşma 20dk falan oynadım kitlesi berbatBende oralarda oynamayak isterim de 3 Norveç'li arkadaşım var. Pingleri 150 civarı oluyor.
Kitlesi berbat olabilir belki ama PvP mekaniği güzel benceknk craftrise a bulaşma 20dk falan oynadım kitlesi berbat
Evet ama bedwars çok göze batmaz.knk craftrise a bulaşma 20dk falan oynadım kitlesi berbat
onlar okey onlara sözüm yok ama oyuncular berbat adam makro açmış ben oltaya jitter yapıyom diyoKitlesi berbat olabilir belki ama PvP mekaniği güzel bence
15Cps limiti olduğu için adam 14 15 basıyor makro limitini geçmiyor.Ama bilekle zor yani 15 falanonlar okey onlara sözüm yok ama oyuncular berbat adam makro açmış ben oltaya jitter yapıyom diyo![]()
bilekle zor ben jitter ile 14 falan yapıyom ama 5 10 sn den fazla yapınca parmaklarım falan acıyor15Cps limiti olduğu için adam 14 15 basıyor makro limitini geçmiyor.Ama bilekle zor yani 15 falan
Ben en fazla 10bilekle zor ben jitter ile 14 falan yapıyom ama 5 10 sn den fazla yapınca parmaklarım falan acıyor