Ekran kartı iyi olur ama işlemcin ile darboğaz yapmayacak bir ekran kartı alman lazım gidip iyi bir ekran kartı alıp tam performansi ile kullanamazsinHerhangi bir çözümü yok mu ? ekran kartı taksam msl olur mu ? 4gb ekran kartı ?
Ekran kartı iyi olur ama işlemcin ile darboğaz yapmayacak bir ekran kartı alman lazım gidip iyi bir ekran kartı alıp tam performansi ile kullanamazsinHerhangi bir çözümü yok mu ? ekran kartı taksam msl olur mu ? 4gb ekran kartı ?
Anakart modelin ne?ram var takıyorum açılmıyor pc anakart daha fazla kaldırmıyor galiba :/
Nasıl bakılıyor anakart modeline pek bir bilgim yok da ? bios dan mı bios dan sa tam olarak hangi kısımdan ?Anakart modelin ne?
CPU-Z diye bir basit program kullanıyoruz. CPU-Z Bilgisayara ait tüm bilgileri detaylı bir şekilde öğrenmek için çok kullanılan programlardan biridir. Programı buradan (Setup English kısmından) bilgisayarınıza indirip kurun. Programı kurup çalıştırdığınızda aşağıdaki pencerede Mainboard kısmına anakart ile ilgili bilgilere erişeceksiniz.Nasıl bakılıyor anakart modeline pek bir bilgim yok da ? bios dan mı bios dan sa tam olarak hangi kısımdan ?
Buyur biraz geciktim kusura bakmaCPU-Z diye bir basit program kullanıyoruz. CPU-Z Bilgisayara ait tüm bilgileri detaylı bir şekilde öğrenmek için çok kullanılan programlardan biridir. Programı buradan (Setup English kısmından) bilgisayarınıza indirip kurun. Programı kurup çalıştırdığınızda aşağıdaki pencerede Mainboard kısmına anakart ile ilgili bilgilere erişeceksiniz.
Minecraft'ın hangi sürümü bu? Yeni sürümlerini deneme bile bende zar zor çalışıyor.Herhangi bir çözümü yok mu ? ekran kartı taksam msl olur mu ? 4gb ekran kartı ?
1.7.2 gibi sürümleri dener misin?
Nasıl bakılıyor anakart modeline pek bir bilgim yok da ? bios dan mı bios dan sa tam olarak hangi kısımdan ?
[/QUOTE
Dostum dxdiagdan bakılıyormus ben buldum baktım ama hiç düzgün bilgi bulamadım anakart hakkında kusura bakma uğraştırdıgim içinBuyur biraz geciktim kusura bakma Alıntıyı görüntüle
Dostum dxdiagdan bakılıyormus ben buldum baktım ama hiç düzgün bilgi bulamadım anakart hakkında kusura bakma uğraştırdıgim içindenedim olmadı :/ ayrıca 1.7 sv kalmadı artık tüm svler 1.8
Son bir şey sorcam takmak istediğin ram DDR kaçtı?denedim olmadı :/ ayrıca 1.7 sv kalmadı artık tüm svler 1.8
Ramlerin hepsi ddr2 ramlarin hepsi çalışıyor tek tek denedimSon bir şey sorcam takmak istediğin ram DDR kaçtı?