E Emre kaan 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 183 Dahası Reaksiyon skoru 133 İsim Emre Kaan SİVRİ 8 Nisan 2020 #27 xPanda yazmış: Ramlerin hepsi ddr2 ramlarin hepsi çalışıyor tek tek denedim Devamı için tıklayın... Başka fikrim yok maalesef umarım çözebilirsin
xPanda yazmış: Ramlerin hepsi ddr2 ramlarin hepsi çalışıyor tek tek denedim Devamı için tıklayın... Başka fikrim yok maalesef umarım çözebilirsin
yusuf bali 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 595 Dahası Reaksiyon skoru 521 İsim yusuf bali Instagram _yusufbali_ 8 Nisan 2020 #28 xPanda yazmış: Pc'mde ekran kartı yok minecraft crash report alıyorum yardımcı olabilecekler detaylı anlatabilecekler iletişime geçerse sevinirim Devamı için tıklayın... arakdaş ekran kartı yok diyor ekran kartını güncelle diyor
xPanda yazmış: Pc'mde ekran kartı yok minecraft crash report alıyorum yardımcı olabilecekler detaylı anlatabilecekler iletişime geçerse sevinirim Devamı için tıklayın... arakdaş ekran kartı yok diyor ekran kartını güncelle diyor
Death Mark 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1,625 8 Nisan 2020 #29 xPanda yazmış: denedim olmadı :/ ayrıca 1.7 sv kalmadı artık tüm svler 1.8 Devamı için tıklayın... Dostum yeni sistem toplaman gerekebilir.
xPanda yazmış: denedim olmadı :/ ayrıca 1.7 sv kalmadı artık tüm svler 1.8 Devamı için tıklayın... Dostum yeni sistem toplaman gerekebilir.