OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Bu videodaki gibi nasıl yapabilirim?
MCEdit hata veriyor da.
MCEdit hata veriyor da.
böyle kişiler ya harita indiriyolar yada botla pixel art yapıyorlarBu videodaki gibi nasıl yapabilirim?
MCEdit hata veriyor da.
Kendi elimde bir fotoğraf var onu nasıl haritaya aktarabilirim yada bota yaptırabilirim.böyle kişiler ya harita indiriyolar yada botla pixel art yapıyorlar
İsimlerini biliyor musun?Uygulamaları var.
internetten araştır bot programlarını benn bilmiyorumKendi elimde bir fotoğraf var onu nasıl haritaya aktarabilirim yada bota yaptırabilirim.
Aslında ufak bir araştırmayla bulunabilir muhtemelen çünkü botları vardı sanırım. Bir de böyle yapmış gibi hareketleri çok komik, 3 blok kır video başlayınca yerine koyİsimlerini biliyor musun?
MCEdit diye bir program var 2-3 kaynak da gördüm ama kaynak kısıtlı ve o uygulamada hata veriyor, başka program arıyorum.Aslında ufak bir araştırmayla bulunabilir muhtemelen çünkü botları vardı sanırım. Bir de böyle yapmış gibi hareketleri çok komik, 3 blok kır video başlayınca yerine koy![]()
Bir tanesini kullanmıştım ama ismini unuttum. Youtube'da videoları var bunların.İsimlerini biliyor musun?
ellerinde mod için balta var bari onu videoya koymasalardı birde 2-3 tane block kırıp koyuyorlar şaka gibilerBu videodaki gibi nasıl yapabilirim?
MCEdit hata veriyor da.
Bu videodaki gibi nasıl yapabilirim?
MCEdit hata veriyor da.
World Edit, ben yapı yaparken çok kullanırdım da bunların nasıl yapıldığını bilmiyorum yaellerinde mod için balta var bari onu videoya koymasalardı birde 2-3 tane block kırıp koyuyorlar şaka gibilerW
World Edit olduğunu biliyorum bunlar kendileri yapmıyorlar baskı alan programlar var görseli koyuyorsun oto bir şekilde yapıyor buna benzer bir şey kullanmıştım ama adını bilmiyorum şu tarzda bir video varV
World Edit, ben yapı yaparken çok kullanırdım da bunların nasıl yapıldığını bilmiyorum ya