Minecraft dungeon alınır mı ve microsoft store saçmalığı

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
279
İndirimleri incelerken gözüme çarptı bu oyun türünü doğrudan hiç oynamadım diablo ile aynı türden olduğu söyleniyordu
kolay yada zor olması çokta umrumda değil kısacası ilk kez deneyeceğimden
ek olarak microsoft store üzerinden alıcam ancak fiyat düzenleri o kadar saçma ki ne yapacağımı şaşırdım eklerde gözüktüğü üzere oyun indirimde ancak herşeyin birarada olduğu paket (ultimate) indirimle 234 liraya düşmüşken oyunun sade hali 56 liraya düşmüş ve buna ek olarak anladığım üzere tüm dlcleri kapsayan dlc ultimate paketi ise herhangi bir dlcden daha ucuz fiyata düşmüş indirimle adedi 35 liraya düşmüş 6 adet dlc paket halinde 19 tl gözüküyor yani ben 56 ve 19 liralık ürünleri alırsam bu 234 liralık ürüne mi denk olucak başka bi zırvalık varmı ortada
1763733611158.webp
1763733631990.webp
1763733646268.webp

2011 den beri mc oynayan bir insan olarak ( ki her yerden her tel cihaz mail değişince satın alan ben ) ( daha eylül gibi java bugrock kombosunu aldım uzun süreden sonra ) ama dungeons almadım bence mc oyuncusuna göre bir oyun değil ayrı bir kategoride bakıyorsan al oyna. indirim güzel mc kolay kolay indirime girmiyor bi 15.yılına özel güzel indirim vardı birde gamepass olunca oyunu yüzde 20 gibi bir indirime satıyordu yanlış hatırlamıyorsam. fiyat uygun ama oynanabilirlik tartışılır almışken full paket al hikaye odaklıydı heralde ek bölümler falan olur. java ve bugrock olsa alma derdim her şeyi sonradan mod ve skinleri internetten bulunuyor ama dungeons öyle değil heralde.

ultimate 20 TL'ye almıştım vay be, 50 TL olan paket alınabilir tek başına en az 7 8 saat eğlendirir. Arkadaş varsa daha çok sarar

İndirimleri incelerken gözüme çarptı bu oyun türünü doğrudan hiç oynamadım diablo ile aynı türden olduğu söyleniyordu
kolay yada zor olması çokta umrumda değil kısacası ilk kez deneyeceğimden
ek olarak microsoft store üzerinden alıcam ancak fiyat düzenleri o kadar saçma ki ne yapacağımı şaşırdım eklerde gözüktüğü üzere oyun indirimde ancak herşeyin birarada olduğu paket (ultimate) indirimle 234 liraya düşmüşken oyunun sade hali 56 liraya düşmüş ve buna ek olarak anladığım üzere tüm dlcleri kapsayan dlc ultimate paketi ise herhangi bir dlcden daha ucuz fiyata düşmüş indirimle adedi 35 liraya düşmüş 6 adet dlc paket halinde 19 tl gözüküyor yani ben 56 ve 19 liralık ürünleri alırsam bu 234 liralık ürüne mi denk olucak başka bi zırvalık varmı ortadaAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
56+19 tl lik alarak her şeyi almış oluyorsun baya iyiymiş alacaksan al belki düzeltirler bunu

56+19 tl lik alarak her şeyi almış oluyorsun baya iyiymiş alacaksan al belki düzeltirler bunu
Benimde mantığım buydu ama eksantirik şeylerle canımı sıkarlarmı diye merak etmiştim deneyerek öğrenmem gerekecek gibi duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,647
Üyeler
184,957
Son üye
icardiosimhen
Geri