uzağı görebilmek ve çok güçlü bir bilgisayarda ayarmı düşüreyim?Ne kadar Chunk açtın? Önerilen çoğunlukla 8 dir. Ve Minecraft'a biraz daha RAM ver. Youtubeden bakabilirsin.
limitsiz minecraftı çoktandır oynuyorum ama bu yeni güncellemerle fps düşmüşFps limitine bakar mısın
Sanırım arkadaşların dediği gibi ram vermelisinlimitsiz minecraftı çoktandır oynuyorum ama bu yeni güncellemerle fps düşmüş
Chunkları düşürdüğünde düzeliyorsa bir sorun yok demektir sistemim güçlü demişsin fakat sisteminiz nedir ?limitsiz minecraftı çoktandır oynuyorum ama bu yeni güncellemerle fps düşmüş
arkadaşlar minecraftta fpsem düşük neden acaba?
32 chunk açarsan ne bekliyorsun?arkadaşlar minecraftta fpsem düşük neden acaba?
da 2Chunkları düşürdüğünde düzeliyorsa bir sorun yok demektir sistemim güçlü demişsin fakat sisteminiz nedir ?
orjinal minecraft premiumlaquncherin nedir sklauncer mi titan launchermi team launchermi TLaunchermi ? fps'en kötüyse TLaunchere geç orda fps düşüşü olmuyor olsada güncellenip düzeliyor hala güncellemede ve merak etme launcher değiştirir isen online sunucularda hypixel vb ilerlemen gitmez merak etme
Optifine yükleyip fps değerlerini kontrol edin chunkları fullemeyinda 2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
orjinal minecraft premium
halletim sağolOptifine yükleyip fps değerlerini kontrol edin chunkları fullemeyin