Yardım Minecraft ''For Windows'' nasıl mod yüklenir?

Reaksiyon skoru
27
Arkadaşlarla takılmak için Minecraft girecektik girerken oyun tadını arttırsın diye bir mod yükleyelim dedik fakat mod yüklemenin bir yolunu bulamadım yüklenmiyor mu sadece Java'ya mı mod yükleniyor yükleniyorsa nasıl yüklenir anlatabilir misiniz?
GamePass üzerinden oynuyoruz

banada lazım reis ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlarla takılmak için Minecraft girecektik girerken oyun tadını arttırsın diye bir mod yükleyelim dedik fakat mod yüklemenin bir yolunu bulamadım yüklenmiyor mu sadece Java'ya mı mod yükleniyor yükleniyorsa nasıl yüklenir anlatabilir misiniz?
bulursan söylermisin

yapmaya çalışıom olmuo bulamadım çözümü

Normal appdata üzerinden yüklenmiyor mu? Optifine vs. yüklemiştim fakat mod yüklemeyi denemedim. Bu arada technic launcher üzerinden mod paketi kurabilirsiniz, arkadaşla game pass üzerinden denedik mod paketleri çalışıyordu. Giriş yaparken gamepass olan microsoft hesabına bağlanman lazım sadece.

Normal appdata üzerinden yüklenmiyor mu? Optifine vs. yüklemiştim fakat mod yüklemeyi denemedim. Bu arada technic launcher üzerinden mod paketi kurabilirsiniz, arkadaşla game pass üzeriden denedik mod paketleri çalışıyordu. Giriş yaparken gamepass olan microsoft hesabına bağlanman lazım saappdata üzerinde .minecraft duruyor fakat bende hem java hem de for windows yüklü .minecraft java versiyonu olmuyor mu

Orjinal launchere pek hakim değilim fakat bildiklerimi aktarayım belki işinize yarar. Önce google den mod yüklemeniz lazım yüklediğiniz modlari da. %appdata% yazdıktan sonra .minecraft dosyasinin içindeki mods klasörüne atmalısınız. Ben orjinal launcher kullanmadığım için titan da işler böyle. Belki aynıdır bi bakın derim. Minecraftı açarken forge ile açmanız gerekiyo diye biliyorum.

appdata üzerinde .minecraft duruyor fakat bende hem java hem de for windows yüklü .minecraft java versiyonu olmuyor mu

yorumu düzenleyim derken batırdım neyse

Orjinal launchere pek hakim değilim fakat bildiklerimi aktarayım belki işinize yarar. Önce google den mod yüklemeniz lazım yüklediğiniz modlari da. %appdata% yazdıktan sonra .minecraft dosyasinin içindeki mods klasörüne atmalısınız. Ben orjinal launcher kullanmadığım için titan da işler böyle. Belki aynıdır bi bakın derim. Minecraftı açarken forge ile açmanız gerekiyo diye biliyorum.
sağolun dediklerini bir denerim

Geri