Neler Yeni

Minecraft FPS Drop Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Baran Çapan
Instagram
barancapan0
Merhabalar, yakın zamanda minecraft'ı tlauncher'dan oynuyordum optifine yüklemiştim ve herhangi bir fps sorunu yaşamıyordum. Orjinal minecraft aldığım zaman optifine olmasına rağmen ağır şekilde fps drop yiyorum. Bilen biri varsa lütfen yardımcı olsun.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Merhabalar, yakın zamanda minecraft'ı tlauncher'dan oynuyordum optifine yüklemiştim ve herhangi bir fps sorunu yaşamıyordum. Orjinal minecraft aldığım zaman optifine olmasına rağmen ağır şekilde fps drop yiyorum. Bilen biri varsa lütfen yardımcı olsun.
Oyuna RAM verdiniz mi?

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Nasıl yapabilirim?
Sürümlere girince sürüm özelliklerinden gelişmişe basıyorsunuz orda en başta -xvxcvcxvxv2G yazar (bu kadar uzun değil normalde salladım ama buna benzer bir şey yazar) o 2 yi 4-8-16 artık kaç istiyosanız o kadar yapın

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Nasıl yapabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Baran Çapan
Instagram
barancapan0
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8 gb ram var 8 yaptım ona rağmen durum aynı. Bu arada görev yöneticisinden baktım java 5.5 gb ram kullanıyordu.
Sürümlere girince sürüm özelliklerinden gelişmişe basıyorsunuz orda en başta -xvxcvcxvxv2G yazar (bu kadar uzun değil normalde salladım ama buna benzer bir şey yazar) o 2 yi 4-8-16 artık kaç istiyosanız o kadar yapın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,211
Üyeler
166,897
Son üye
Swores
Top Bottom