Bunu minecraft'ın hangi sürümü için dediniz ?Rtxin yoksa oynayamazsin yani rtx özelliği bir işe yaramaz varsa ayarlardan açman gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde 2060 gerek diye biliyorum
Rtx 2070 ekran kartım var. Oyunun kendi marketinde rtx özellikli dünyalardan birini indirdim ama doku kalitesi hala eskisi gibi.Rtxin yoksa oynayamazsin yani rtx özelliği bir işe yaramaz varsa ayarlardan açman gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde 2060 gerek diye biliyorum
Bu shader ve optifire, rtx özelliği olmayan bilgisayarlarda mı iyileştirme yapıyor? Yoksa rtx özelliğini açtığımızda da üzerine ekstra iyileştirme yapıyor mu? 3 yıl önce çekilmiş video, sanırım o dönemde rtx özelliği yoktu oyunda.
Bedrock sürümünde rtx desteği olması gerek. Siz şuan java sürümündeyseniz shader indirmeniz gerek.Rtx 2070 ekran kartım var. Oyunun kendi marketinde rtx özellikli dünyalardan birini indirdim ama doku kalitesi hala eskisi gibi.
Windows 10 sürümündeyim. Gamepass'dan indirdim. Marketten rtx özellikli dünya seçersem rtx özellik geliyor ama dokuların gerçekciliği hala eskisi gibi, sadece ışık kalitesi ve su görüntüsü değişiyor. Daha iyi texture pack ya da daha gerçekci dünyalar da kendi marketinde yok.Bedrock sürümünde rtx desteği olması gerek. Siz şuan java sürümündeyseniz shader indirmeniz gerek.
Twitch uygulamasindan shader indirip kurabilirsinİnternette minecraft'ı gerçekci dokularla oynayanları görüyorum. Acaba bunu nasıl yapabilirim. Rtx özellikli harita indirdim marketten ama markette indirebileceğim gerçekci dokular bulamadım.
Bilmiyorum ki hocam.Windows 10 sürümündeyim. Gamepass'dan indirdim. Marketten rtx özellikli dünya seçersem rtx özellik geliyor ama dokuların gerçekciliği hala eskisi gibi, sadece ışık kalitesi ve su görüntüsü değişiyor. Daha iyi texture pack ya da daha gerçekci dünyalar da kendi marketinde yok.
RX 6000 serisi ve Ryzen 6000 apu lar RTX destekliyorlar.Saçmalık Rtxe çıkıyor sadece . AMD hiç uğraşmıyor böyle şeylerle .