Yanş bu saçma tartışmadan her şekimde haksız çıkıcaksın o oyuna 74 euro ödediğini göstermeye çalıştıiın için kul hakkı bile olsa herkesin dini kendine saçmalamayı kesip daha çok meşgul etmesek iyi olur forumu
Yanş bu saçma tartışmadan her şekimde haksız çıkıcaksın o oyuna 74 euro ödediğini göstermeye çalıştıiın için kul hakkı bile olsa herkesin dini kendine saçmalamayı kesip daha çok meşgul etmesek iyi olur forumu
param var ancak minecrafta para vermek saçma geliyor steam kütüphanemde birsürü oyun var ancak parayı sistemime yatırmak daha mantıklı geliyor bana göre, hala 75 hz monitor kullanıyorken minecraft gibi birsürü korsanı olan bi oyuna 200-300 tl para vermek öğrenci bir insan için sıkıntılı yani ben veremem demiyorum ancak sistemime yatırıyorum paramı. ekran kartımı yeni aldım daha
param var ancak minecrafta para vermek saçma geliyor steam kütüphanemde birsürü oyun var ancak parayı sistemime yatırmak daha mantıklı geliyor bana göre, hala 75 hz monitor kullanıyorken minecraft gibi birsürü korsanı olan bi oyuna 200-300 TL para vermek öğrenci bir insan için sıkıntılı yani ben veremem demiyorum ancak sistemime yatırıyorum paramı. ekran kartımı yeni aldım daha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dostum benim derdim 200 TL verip vermemek değil bilgisayarım kapandı yardım istedim sadece, bu devirde bilgisayarım bozulsa yenisini asgari ücretle çalışsam yemesem içmesem 1 ayda alamam.