Neler Yeni

Minecraft girerken pc kendine reset attı

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
crack kullanan insanlara destek yok minecraft.net den satın al öyle yardım
Mesaj otomatik birleştirildi:

24 euro çok pahalı değil sadece 24 birim

200 TL olmuş

enayi gibi 72 euro vermişim ya
Birde link paylaşımı yasak destek değil

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern
yani 200 TL veremiyorsa hadi diyelim veremiyor ben crack konusu açsam crack destek yok hadi git dersiniz
Bro burda insanlad 6 7k ya bilgşsayar almak için kan döküyor 200tl diyorsun sen hala :D ve kim sana crack oynadığın için sövdü tam olarak

Berkarda

80+ Silver
Bro burda insanlad 6 7k ya bilgşsayar almak için kan döküyor 200tl diyorsun sen hala :D ve kim sana crack oynadığın için sövdü tam olarak
ben açsam dedim ve kul hakkı olduğunu hatırlatırım birisinin pc çalmak ile aynı demek oluyor

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern
crack kullanan insanlara destek yok minecraft.net den satın al öyle yardım

24 euro çok pahalı değil sadece 24 birim

200 TL olmuş

enayi gibi 72 euro vermişim ya
+ 24 euro 200 lira değil 700 küsür lira

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern
ben açsam dedim ve kul hakkı olduğunu hatırlatırım birisinin pc çalmak ile aynı demek oluyor
Yanş bu saçma tartışmadan her şekimde haksız çıkıcaksın o oyuna 74 euro ödediğini göstermeye çalıştıiın için kul hakkı bile olsa herkesin dini kendine saçmalamayı kesip daha çok meşgul etmesek iyi olur forumu

Berkarda

80+ Silver
Yanş bu saçma tartışmadan her şekimde haksız çıkıcaksın o oyuna 74 euro ödediğini göstermeye çalıştıiın için kul hakkı bile olsa herkesin dini kendine saçmalamayı kesip daha çok meşgul etmesek iyi olur forumu
tamam olur yani sadece crack ile hırsızlık aynı demeye çalıştım ve kendime enayi dedim hava atmak istesem fakir pc ne bak çöp derim onun gibi

vardı bu arada
daha win 10 ile java beraber satmadan önce 24 euroydu galiba tam hatırlamıyorum ne zaman ama

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Akif Erdem
Ne anlatıyorsun bro sen

Tlegacy dediğin tluancher mi java sürümünü güncellemeyi değiştir girdiğin sürümü de aynı şekilde en kötü .mc sil bida gir
düzeldi hocam sağolun

Adamın parası olmaya bilir konuşmanı düzelt önce burası forum ister crackli olsun ister cracksiz sen kimseyi rencide edemezsin adam yardım istiyorken
param var ancak minecrafta para vermek saçma geliyor steam kütüphanemde birsürü oyun var ancak parayı sistemime yatırmak daha mantıklı geliyor bana göre, hala 75 hz monitor kullanıyorken minecraft gibi birsürü korsanı olan bi oyuna 200-300 tl para vermek öğrenci bir insan için sıkıntılı yani ben veremem demiyorum ancak sistemime yatırıyorum paramı. ekran kartımı yeni aldım daha

yani 200 TL veremiyorsa hadi diyelim veremiyor ben crack konusu açsam crack destek yok hadi git dersiniz
dostum benim derdim 200 tl verip vermemek değil bilgisayarım kapandı yardım istedim sadece, bu devirde bilgisayarım bozulsa yenisini asgari ücretle çalışsam yemesem içmesem 1 ayda alamam.

Son düzenleme:

Berkarda

80+ Silver
düzeldi hocam sağolun

param var ancak minecrafta para vermek saçma geliyor steam kütüphanemde birsürü oyun var ancak parayı sistemime yatırmak daha mantıklı geliyor bana göre, hala 75 hz monitor kullanıyorken minecraft gibi birsürü korsanı olan bi oyuna 200-300 TL para vermek öğrenci bir insan için sıkıntılı yani ben veremem demiyorum ancak sistemime yatırıyorum paramı. ekran kartımı yeni aldım daha

dostum benim derdim 200 TL verip vermemek değil bilgisayarım kapandı yardım istedim sadece, bu devirde bilgisayarım bozulsa yenisini asgari ücretle çalışsam yemesem içmesem 1 ayda alamam.
tabi sizde haklısınız ama kul hakkı yani ve o launcheri asla kullanmayın kullanacaksanız atacağım linktekini kullanın (bizi duruma düşürenler utansın)

mesaj kutusundan bakabilirsiniz attığımı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,200
Üyeler
169,688
Son üye
kacad
Top Bottom