Yardım Minecraft Hardcore Modunu Normal Survival'e Dönüştürebilir miyim?

Earwven

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,226
Arkadaşlar Luser izledikten sonra Hardcore başlayayım dedim. Açıkcası 2-3 gecede ölürüm diye düşünmüştüm fakat ciddi anlamda efsane bir köy yaptım (Yanında sistemler ve netherite set de var) ve şimdi ölürsem bu yaptıklarım gidecek (Biliyorum /gamemode survival'dan tekrar doğabiliyorum ama bu can sıkıcı). Hardcore'u düz Survival'e çevirmenin bir yolu var mı ? Sadece mapi geçirebilsem bile yeterli olur.

öldükten sonra tekrar doğma yöntemi var youtubede vardır belki
bu arada her oyun oynamayı bitirdikten sonra oyunun dosya konumuna gidip savenizi kopyalayın

Birinin kendine güveni kayboluyor
Dostum boş mu yapacaksın yardım mı edeceksin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öldükten sonra tekrar doğma yöntemi var youtubede vardır belki
bu arada her oyun oynamayı bitirdikten sonra oyunun dosya konumuna gidip savenizi kopyalayın
Dediğim gibi öldükten sonra "Lan Ayarlarından" oyun modu değiştirilebiliyor, tekrar doğabiliyorum fakat ben düz survival oynamak istiyorum. Ayrıca şunu "bu arada her oyun oynamayı bitirdikten sonra oyunun dosya konumuna gidip savenizi kopyalayın" neden dedin?

Dostum boş mu yapacaksın yardım mı edeceksin?

Dediğim gibi öldükten sonra "Lan Ayarlarından" oyun modu değiştirilebiliyor, tekrar doğabiliyorum fakat ben düz survival oynamak istiyorum. Ayrıca şunu "bu arada her oyun oynamayı bitirdikten sonra oyunun dosya konumuna gidip savenizi kopyalayın" neden dedin?
kopyalayın dememin sebebi çözümü bulana kadar ölürsen boşa gitmesin diye söylemiştim şunu deneyin yeni bir hardcore map açın hileler açık olsun ve kendinizi öldürün sonra mapı izle gibi bir şey vardı sanırım ana menüye dön değil diğer buton işte ona bas sonra F3+F4 ile gamemodeni survivale getir olacakmı emin değilim ondan dolayı yeni hardcore açıp ordan dene

aklıma gelenler bunlar

mapı izle gibi bir şey vardı sanırım ana menüye dön değil diğer buton işte ona bas sonra F3+F4 ile gamemodeni survivale getir olacakmı
Hocam o yöntemi yapıyorum zaten :D neden anlatamıyorum. Ben bu yöntemi yapmaktan sıkıldım bu yüzden survivale geçmek istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,212
Üyeler
188,213
Son üye
esmesultan
Geri