Neler Yeni

Çözüldü✓ Minecraft Harici Ekran Kartını Kullan Mıyor?

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak
Minecraft Java Edition dediniz ya, onu açmak için kullanılan yazılım uygulaması işte. Adını da oradan alıyor, "Java".
Anladım saolun hocam bişey daha sorucaktım dün kaspersky ile tarama yaptığımda trojan virüsü tespit etti format attım şimdide yaptım virüs falan yok gözüküyor gitmişmidir acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasma donma oluyor birazcık bilgisayarda format sonrasında

İlk aldığımdada öyleydi 2 hafta kullandıktan sonra hızlanmıştı

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Anladım saolun hocam bişey daha sorucaktım dün kaspersky ile tarama yaptığımda trojan virüsü tespit etti format attım şimdide yaptım virüs falan yok gözüküyor gitmişmidir acaba

kasma donma oluyor birazcık bilgisayarda format sonrasında

İlk aldığımdada öyleydi 2 hafta kullandıktan sonra hızlanmıştı
İçiniz rahat edecekse bir de Malwarebytes ile tarama yapabilirsiniz. Ama ben Kaspersky'a güveniyorum, virüs yoktur muhtemelen. Bahsettiğiniz kasma donmalar yeni format attığınız için henüz Windows Update'leri almadığınız, driver'ları kurmadığınız veya bilgisayarın güç modunu ayarlamadığınız için olabilir. Ne tür kasmalardan bahsediyorsunuz? Masaüstünde kasıyor mu yoksa oyunlarda performans kaybı mı var?

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak
İçiniz rahat edecekse bir de Malwarebytes ile tarama yapabilirsiniz. Ama ben Kaspersky'a güveniyorum, virüs yoktur muhtemelen. Bahsettiğiniz kasma donmalar yeni format attığınız için henüz Windows Update'leri almadığınız, driver'ları kurmadığınız veya bilgisayarın güç modunu ayarlamadığınız için olabilir. Ne tür kasmalardan bahsediyorsunuz? Masaüstünde kasıyor mu yoksa oyunlarda performans kaybı mı var?
Performans kaybı yok sanırım çoğu driver ve güncellemeyi hallettim windows updateyi yapmamış olabilirim hocam kasma donmadan kastım birazcık yavaş çalışıyor bilgisayarım

Malwerebytes ücretsizmi

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Performans kaybı yok sanırım çoğu driver ve güncellemeyi hallettim windows updateyi yapmamış olabilirim hocam kasma donmadan kastım birazcık yavaş çalışıyor bilgisayarım
Windows Update'i kontrol edin, yeni güncellemeleri indirin.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
deneyeyim bi hocam

hocam craftrise için nasıl olacak bilginiz var mı
Çalıştıra %appdata% yüzde yaz yukarıda çıkan dosya konumunu kopyala grafik ayarlarına girince yukarı yapıştır

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Onu hallettim hocam teşekkürler iyi günler
Bende de harici ekran kartı tam performansta çalışmıyordu. @G0KTÜRK ün sayesinde çözmüştüm. Asus GPU Tweak indir orada maksimum sıcaklık 80 ayarla.
Bende frekans değerleri sabit 405'ti bu programı açınca düzeldi almam gereken Fps'yi aldım.

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak
Bende de harici ekran kartı tam performansta çalışmıyordu. @G0KTÜRK ün sayesinde çözmüştüm. Asus GPU Tweak indir orada maksimum sıcaklık 80 ayarla.
Bende frekans değerleri sabit 405'ti bu programı açınca düzeldi almam gereken Fps'yi aldım.
Benim fpsler normal gibi ya mux switch yok minecraftta 800fps valorantta 300-450 arası git gel yapıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,415
Üyeler
164,840
Son üye
cagri.aytac
Top Bottom