Minecraft her şeyim sıfırlandı. Spawna döndüm. Skinim farklı.

brdnscmc

80+
Reaksiyon skoru
31
Selamlar. Modlu minecraft sunucumda giriş yaptıgımda spawn noktasında başladım oyuna. Başka bir hesap gibi skinim farklı. İsmim aynı ama. Tüm eşyalarım başarımlarım seviyelerim kayboldu. Hamachi üstünden arkadaşımın sunucusunda oynuyorduk. Yardımcı Olabilcek var mı?

Selamlar. Modlu minecraft sunucumda giriş yaptıgımda spawn noktasında başladım oyuna. Başka bir hesap gibi skinim farklı. İsmim aynı ama. Tüm eşyalarım başarımlarım seviyelerim kayboldu. Hamachi üstünden arkadaşımın sunucusunda oynuyorduk. Yardımcı Olabilcek var mı?
korsan mı oynuyorsun

hocam baktınız mı kullanıcı adınız aynı mı veya başka birisi girip bir şey mi yaptı (korsan sa dediklerim geçerli olabilir )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır xbox ustunden preminum. bugun xboxa uzun bir sureden sonra oyun almak için giriş yaptım. onla alakalı olabilr mi?
hocam dediğim gibi ismi kontrol et

sunucu nereden hocam. pcye local olarak mı kurdunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sunucuyu hamachi üzeinden değilde ngrok kullanarak tünelleme ile daha rahat bağlanırsınız. ayrıca local sunucu ise save dosyası değişmiş olabilir. bütün itemler başarılar sunucuya giriş yapanlar save dosyasına yazılıyor.

Geri