minecraft hiçbir şekilde fps artmıyo

NAİL NKR

80+
Reaksiyon skoru
1
herkese selma ben minecratft 1.16.1 sürümünle oynamak istiyorum ama aşırı saçma düşük fps ler alıyorum optifine sodyum falan kurdum ama hiçbirşekilde fs yükselmiyo bıktım yaa çözümü varsa lütfen cevap yazın teşekkür ederim şimdiden çok saolun yoksa ben sinir krizinden pc yi kırcam

pc özellikleri
6 gb ram
intel pentium 997
paylaşımlı ekran karti

vsync kapalımı

herkese selma ben minecratft 1.16.1 sürümünle oynamak istiyorum ama aşırı saçma düşük fps ler alıyorum optifine sodyum falan kurdum ama hiçbirşekilde fs yükselmiyo bıktım yaa çözümü varsa lütfen cevap yazın teşekkür ederim şimdiden çok saolun yoksa ben sinir krizinden pc yi kırcam

pc özellikleri
6 gb ram
intel pentium 997
paylaşımlı ekran karti
Ekran kartı driverlarını kontrol ettiniz mi?DDU ile kaldırıp temiz kurulum yapın.

ya en düşük ayarlarda normalte 1.8 te 60 fps ye kadar çıktım 1.12 de yine 60 fps ye çıktım 1.16 da 40 fps ye dğştüm sonra baya saçma şekilde fps 1 5 7 fps ye kadar düştü
Önce Türkçeyi kullanmayı öğrenin, bunların hepsini yaptıysanız FPS arttıran "Texture Pack"leri kurabilirsiniz.
ya abi sinirden yazamıyom çok sinirliyim pc kırcam yaa o derece lütfen anlayış gösterin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı driverlarını kontrol ettiniz mi?DDU ile kaldırıp temiz kurulum yapın.
herşeyi kontrol ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,502
Üyeler
191,831
Son üye
MrExoft
Geri