Neler Yeni

Minecraft için droplama macrosu yapmama yardım edermisiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Arda Karabulut
minecraft oyununda online bi sunucuda oynuyorum ve chestdeki itemleri tek tek atmam gerekiyor. bu uzun ve yorucu bir iş bunun için bi chesti açtıgımda bi tuşa basarak tüm chesti boşaltmak istiyorum. program yazmayı veya kodlamayı pek bilmiyorum . kodlama yapmayı bilip bana yardım edebilecek varmı?

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Mert ash
ctrl ile q ya aynı anda basan bi makro yap bi tuşa ata ona basarken mouseu da itemlerin üzerinde gezdir
Mesaj otomatik birleştirildi:

macro recorder ile dediğin şeyi yapabilirsin ama stabil olması için yavaş yapman gerek yoksa kayar ve çalışmaz elinle yapman daha mantıklı

mrTbone

80+
minecraft oyununda online bi sunucuda oynuyorum ve chestdeki itemleri tek tek atmam gerekiyor. bu uzun ve yorucu bir iş bunun için bi chesti açtıgımda bi tuşa basarak tüm chesti boşaltmak istiyorum. program yazmayı veya kodlamayı pek bilmiyorum . kodlama yapmayı bilip bana yardım edebilecek varmı?
hocam hangi sunucu? mc sunucusu arıyorum oynamak için

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Arda Karabulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ctrl ile q ya aynı anda basan bi makro yap bi tuşa ata ona basarken mouseu da itemlerin üzerinde gezdir

macro recorder ile dediğin şeyi yapabilirsin ama stabil olması için yavaş yapman gerek yoksa kayar ve çalışmaz elinle yapman daha mantıklı
macro recorder ctrl+q ya aynı anda basamıyor.

hocam hangi sunucu? mc sunucusu arıyorum oynamak için
Son oyuncu hocam 1.8.9

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Mert ash
macro recorder ctrl+q ya aynı anda basamıyor.

Son oyuncu hocam 1.8.9
Klavyenin driverından ilk dediğimi yap mouseu kendin götür macro recorderla yavaş olur zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,719
Üyeler
161,329
Son üye
annymos
Top Bottom