çok anlamıyorsanız tlauncher indirin geçin.Arkadaşlar güvenilir olacak şekilde minecraft oynanabilecek en iyi launcher hangisi?
Anlıyorum bir müddet TLauncher kullandım virüslü dediler TLegacy'e geçtim biraz onu kullandım şimdi sorun çıktı açılmadı silip geri yüklemeyi denedim sitesine geri girdiğimde mojang tarafından telif hakkı yüzünden kapatıılmıştır gibi bir yazı çıktıçok anlamıyorsanız tlauncher indirin geçin.
virüs oldugu yok sallıyıp duruyorlar yıllardır korsan minecraft oynuyorum(başıma hiçbirşey gelmedi)ilk zamanlar titan launcher ile oynardım son zamanlarda tlauncher ve lunar client kullanıyorum. Tlauncher tavsiye ederimAnlıyorum bir müddet TLauncher kullandım virüslü dediler TLeagacy'e geçtim biraz onu kullandım şimdi sorun çıktı açılmadı silip geri yüklemeyi denedim sitesine geri girdiğimde mojang tarafından telif hakkı yüzünden kapatıılmıştır gibi bir yazı çıktı
Eskiden TLauncher kullanıyordum arada sırada çöküyordu. Legacy Laucher öneririm daha stabil.virüs oldugu yok sallıyıp duruyorlar yıllardır korsan minecraft oynuyorum(başıma hiçbirşey gelmedi)ilk zamanlar titan launcher ile oynardım son zamanlarda tlauncher ve lunar client kullanıyorum. Tlauncher tavsiye ederim
şuuan ikisini de indirdim kısayoluna çift ttıklııyorum açılmıyor ikiside sorunlu gibi nasıl çözebilirimEskiden TLauncher kullanıyordum arada sırada çöküyor. Legacy Laucher öneririm daha stabil.
Nasıl açılmıyor? Biraz bekledinizmi çünkü biraz ağır açılıyorlarda.şuuan ikisini de indirdim kısayoluna çift ttıklııyorum açılmıyor ikiside sorunlu gibi nasıl çözebilirim
ekrana hiç bir şekilde bişey gelmiyorNasıl açılmıyor? Biraz bekledinizmi çünkü biraz ağır açılıyorlarda.
İlginç. Kurdunuzmu ikisinide?ekrana hiç bir şekilde bişey gelmiyor
ikisini de kurdum evet acaba javada falan mı sorun var diye düşündüm onu da silip geri yükledim olmuyorİlginç. Kurdunuzmu ikisinide?
Yönetici olarak açmayı denermisiniz?ikisini de kurdum evet acaba javada falan mı sorun var diye düşündüm onu da silip geri yükledim olmuyor