Öneri Minecraft için Launcher önerisi

Rolland

80+
Reaksiyon skoru
88
Arkadaşlar güvenilir olacak şekilde minecraft oynanabilecek en iyi launcher hangisi?

Legacy Launcher öneririm.

çok anlamıyorsanız tlauncher indirin geçin.
Anlıyorum bir müddet TLauncher kullandım virüslü dediler TLegacy'e geçtim biraz onu kullandım şimdi sorun çıktı açılmadı silip geri yüklemeyi denedim sitesine geri girdiğimde mojang tarafından telif hakkı yüzünden kapatıılmıştır gibi bir yazı çıktı

Anlıyorum bir müddet TLauncher kullandım virüslü dediler TLeagacy'e geçtim biraz onu kullandım şimdi sorun çıktı açılmadı silip geri yüklemeyi denedim sitesine geri girdiğimde mojang tarafından telif hakkı yüzünden kapatıılmıştır gibi bir yazı çıktı
virüs oldugu yok sallıyıp duruyorlar yıllardır korsan minecraft oynuyorum(başıma hiçbirşey gelmedi)ilk zamanlar titan launcher ile oynardım son zamanlarda tlauncher ve lunar client kullanıyorum. Tlauncher tavsiye ederim

virüs oldugu yok sallıyıp duruyorlar yıllardır korsan minecraft oynuyorum(başıma hiçbirşey gelmedi)ilk zamanlar titan launcher ile oynardım son zamanlarda tlauncher ve lunar client kullanıyorum. Tlauncher tavsiye ederim
Eskiden TLauncher kullanıyordum arada sırada çöküyordu. Legacy Laucher öneririm daha stabil.

Eskiden TLauncher kullanıyordum arada sırada çöküyor. Legacy Laucher öneririm daha stabil.
şuuan ikisini de indirdim kısayoluna çift ttıklııyorum açılmıyor ikiside sorunlu gibi nasıl çözebilirim

şuuan ikisini de indirdim kısayoluna çift ttıklııyorum açılmıyor ikiside sorunlu gibi nasıl çözebilirim
Nasıl açılmıyor? Biraz bekledinizmi çünkü biraz ağır açılıyorlarda.

Geri