Mert_007
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,237
Kesinlikle katılıyorum. bende yaklaşık 10-12 yıldır oynuyorum minecraftı. bunun çok büyük bir kısmı Tlauncher ile geçti. "Bedava yemek fare kapanında olur" ve "Bir şey ücretsizse ürün sizsiniz" lafını unutmamak lazım. Dediğiniz bir olay döndü ama sonuçta pc de önemli şeyler yoksa kullanmakta sakınca yok. Bunca sene kullandım hiçbirde sorun yaşamadım. Bilinçli şekilde kullanmak lazım.Zaten biliniyor. Burada gelip yanlış bilgilendirme yapmayın. 12 senelik minecraft oyuncusuyum ve her türlü korsan minecraft'ı da indirmişimdir, orjinal minecraft aldıktan sonra her türlü client'i de denemişimdir. Kendi tecrübelerimin yanında bir çok arkadaşımın ve internette ki insanların tecrübeleri de var. Minecraft'ı korsan indirirken içinde zararlı yazılım olduğunu bilerek indirmek lazım. Tlauncher da verilerinizi çalıyor, x Launcher da çalıyor. Bu insanlar enayi mi dünyanın en çok satan oyunlarından birini hayrına dağıtsın. Dünya o kadar iyi insanlarla dolu değil. Sadece indirmek için kullandığınız internet sitesi bile ne kadar masraflı, bu para bir yerden gelecek sonuçta.
Ben de yıllarca Tlauncher kullandım çünkü arayüzü ve kolaylığı gayet iyiydi. Ama kullanırken her şeyi bilerek kullandım zaten bilgisayarımda önemli veriler yoktu. Sizin de bilgisayarınızda özel şeyler yoksa Tlauncher kullanabilirsiniz tabii ki.
Üstteki mesajları yazan arkadaşlar heralde Tlauncher'ın kendilerine "Kusura bakmayın sizin verilerinizi çalıyoruz haberiniz olsun" demesini falan bekliyor. Daha da uzatabilirdim çünkü ben bu meselelere çok fazla araştırma yaptım ama şuan dediklerimin yeterli olması lazım