Minecraft icin Mouse Onerisi

ispokez

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
1000
su anda razer viper mini kullaniyorum ve gayet memnunum fakat minecraft icin pek uygun olmadigini dusunuyorum ve bu aralar yalnizca minecraft oynuyorum. agirlikli olarak butterfly click yontemini kullaniyorum yuksek cps yapabilecegim bir mouse almak istiyorum. butce max 1k

bu
8875612635186.jpg

su anda razer viper mini kullaniyorum ve gayet memnunum fakat minecraft icin pek uygun olmadigini dusunuyorum ve bu aralar yalnizca minecraft oynuyorum. agirlikli olarak butterfly click yontemini kullaniyorum yuksek cps yapabilecegim bir mouse almak istiyorum. butce max 1k
eliniz küçükmü ? normal boyda ise logitech g402 alınabilir

Drag click stille mc oynuyordum 1 ayda mousu elime aldım :D .

drag click vs. yapmayi dusunmuyorum. double click olayi mi ne varmis tam bilmiyorum, yuksek cps yapsin yeter
o sizin el yeteneğinize bağlı biraz çok istiyorsanız fast clicker kullanın

ulan zamanında 1.8 pvp kasardık sırf makroları için g300s almıştım hala kullanıyorum hey gidi hey...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

drag click vs. yapmayi dusunmuyorum. double click olayi mi ne varmis tam bilmiyorum, yuksek cps yapsin yeter
double click tuşu olur bazı mouselarda tıklayınca iki kere basıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,458
Üyeler
174,879
Son üye
ALLPELLAA
Geri