Neler Yeni

Öneri Minecraft için server kiralama önerisi

YavuzK267

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yavuz
Arkadaşlarla 3 kişi son sürümde minecrafta başlayacağız, isteyenin istediği zaman girebileceği 7/24 açık bir server istiyoruz. Realm almayı düşündük ama onda dünya 5gb'dan büyük olmuyor ve ilerde yetmeyebilir çünkü bayağı uzun süre devam etmeyi düşünüyoruz. Fiyatı 3 e böleceğiz.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Yiğit
Arkadaşlarla 3 kişi son sürümde minecrafta başlayacağız, isteyenin istediği zaman girebileceği 7/24 açık bir server istiyoruz. Realm almayı düşündük ama onda dünya 5gb'dan büyük olmuyor ve ilerde yetmeyebilir çünkü bayağı uzun süre devam etmeyi düşünüyoruz. Fiyatı 3 e böleceğiz.
aternos var beleşe ama server kurucusu sunucuyu açmazsa diğerleri giremiyor. ama o açtıktan sonra diğer kişiler girince o çıkıp birdaha girmese bile açık kalıyor sunucu ama herkes çıkınca kimse kalmazsa 5 dk sonra kapanıyor ve yeniden kurucunun açması lazım serveri

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Orkun
Aternos istemiyoruz

Discord botum için sunucu kiralamıştım buradan. O dönemde bir sorun yaşamamıştım. Fiyat da sunduğu özelliklere göre bence uygun. Sorunsuz Minecraft deneyimi yaşatır. 3 kişi için hayli hayli yeter. İletişim yeri varsa görüşüp 3 kişi oynayacağınızı söyleyip ayrı daha düşük bir paket ve fiyat alabilirsiniz

Top Bottom