Tamir lazım onun için.Merhaba, bazı youtuberlar xp alarak kazmalarının canını dolduruyorlar veya kuvarsa bir taktik olduğunu duydum bu kuvars taktiğini veya xp alarak item canını nasıl artırıldığını söyler misiniz?
Tamir diye bi büyü kitabı var o büyüyü eşyaya basınca xp ile durability si sizin dediğiniz canı doluyorMerhaba, bazı youtuberlar xp alarak kazmalarının canını dolduruyorlar veya kuvarsa bir taktik olduğunu duydum bu kuvars taktiğini veya xp alarak item canını nasıl artırıldığını söyler misiniz?
Açsın hocam sorun olan ne?Tamir lazım onun için.
Her şey için konu açmayın, ya internete yazın, ya profil mesajı.
Herşeyin konusunu açılırsa niye profil mesajı? Niye İnternet var? Önemli konular gidebiliyor.Açsın hocam sorun olan ne?
İnternetten çok iyi anyalamamışsa hocam? Buradan deraylı cevap isteyebilir.Neyse büyütmeye gerek yok.Herşeyin konusunu açılırsa niye profil mesajı? Niye İnternet var? Önemli konular gidebiliyor.
Profil mesajı? Ve internette biraz araştırsa yeterli cevabı bulur.İnternetten çok iyi anyalamamışsa hocam? Buradan deraylı cevap isteyebilir.Neyse büyütmeye gerek yok.
Ben teşekkür ederim hocam. Maykıraft dendiği zaman aklıma siz geliyorsunuz vallahi.