bilgisayarım w10 ortalama bir pc ye sahibim aradaki fiyat farkının sebebi nedir acaba ?Şuan kullandığınız w8 den eski bir sürüm ise w10 alın w8.1 felan kullanıyorsanız minecraft bence.
Birisi oyun birisi bilgisayarı kullanmak için işletim sistemi.bilgisayarım w10 ortalama bir PC ye sahibim aradaki fiyat farkının sebebi nedir acaba ?
biri java yani pc sürümü biri win10 Minecraft PE yani tablet telefon sürümübilgisayarım w10 ortalama bir PC ye sahibim aradaki fiyat farkının sebebi nedir acaba ?
Minecraft'ın bilgisayarda 2 sürümü var. Biri java sürümü, biri Win10 sürümü. Ondan bahsediyor.Birisi oyun birisi bilgisayarı kullanmak için işletim sistemi.![]()
Java yıllardır oynadığımız Minecraft, Win10 sürümü ise yeni çıktı.merhaba dostlarım, minecraft almak isatiyorum arkadaşlarla takılıcaz öyle arada hangisini almam daha mantıklı.Aralarında ki farklar neler ?
Ben sadece java olanı biliyorumMinecraft'ın bilgisayarda 2 sürümü var. Biri java sürümü, biri Win10 sürümü. Ondan bahsediyor.
Windows sürümünde RTX açılıyor.Java'da açılmıyor diye biliyorum.merhaba dostlarım, minecraft almak isatiyorum arkadaşlarla takılıcaz öyle arada hangisini almam daha mantıklı.Aralarında ki farklar neler ?
Java hepsinden iyi.merhaba dostlarım, minecraft almak isatiyorum arkadaşlarla takılıcaz öyle arada hangisini almam daha mantıklı.Aralarında ki farklar neler ?