minecraft java mı win10 mu

BlowEca

80+
Reaksiyon skoru
67
merhaba dostlarım, minecraft almak isatiyorum arkadaşlarla takılıcaz öyle arada hangisini almam daha mantıklı.Aralarında ki farklar neler ?

Şuan kullandığınız w8 den eski bir sürüm ise w10 alın w8.1 felan kullanıyorsanız minecraft bence.

bilgisayarım w10 ortalama bir PC ye sahibim aradaki fiyat farkının sebebi nedir acaba ?
biri java yani pc sürümü biri win10 Minecraft PE yani tablet telefon sürümü

Birisi oyun birisi bilgisayarı kullanmak için işletim sistemi. :D
Minecraft'ın bilgisayarda 2 sürümü var. Biri java sürümü, biri Win10 sürümü. Ondan bahsediyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

merhaba dostlarım, minecraft almak isatiyorum arkadaşlarla takılıcaz öyle arada hangisini almam daha mantıklı.Aralarında ki farklar neler ?
Java yıllardır oynadığımız Minecraft, Win10 sürümü ise yeni çıktı.
Arkadaşlarında hangi sürüm var?

Windows sürümünde RTX açılıyor.Java'da açılmıyor diye biliyorum.

Java alırsanız ücretsiz windows 10 veriyorlar. Yani java alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha ama kaldırılmış olabilir ben 1 yıl önce almıştım.

java almanı tavsiye ederim çok daha güzel eğer rtx kullanmak istersen w10 al ama w10 zaten telefondaki sürümle aynı hem bidiğim kadarıyla java alırsan sana gelen hesaptaki kodla w10 bedava alabiliyorsun

Eğer ekran kartın RTX ise kesinlikle Win10 al o firsat insanın ayağına fazla gelmez dene kesinlikle aksi taktirde Java daha çok oynanır ve daha kullanışlı. Herke küçükken bir kere de olsa MC oynamıştır hangisine alıştıysan onu al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,805
Üyeler
190,807
Son üye
efearslan_372682
Geri