RazerSever
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
korsan konusunda ne düşünüyosunuz hocam peki
korsan konusunda ne düşünüyosunuz hocam peki
nerden bulabilirim hocam bunu20-25 TL'ye satılıyor steam hesabı veriyor adam sana istediğin oyunun, oyunu indirip offline giriyosun bitiyor.
rdr2 al cyberpunk da kopya koruma yok internetten en güncelini indir oynaİndirimlerden oyun almak istiyorum bu iki oyunu da oynamadım hangisini önerirsiniz? Sizce offline bi oyuna para vermek mantıklı mı bunları korsan indirip online oyunlardan mı almam daha mantıklı olur?
Hayır, nasıl kült filmler varsa aynı şekilde kült oyunlar da var, godfather gibiYani mantıksız bir bakış açısı bence. Oyuncuyum demen için illa rdr oynamaya gerek yok. Cyberpunk da kaliteli bir oyun bence.
Rdr güzel bir oyun aslında ama evet açık dünya da sürekli at sürmek hiç sarmıyor. Zoru zoruna bitirmiştim rdr yi.Cyberpunk tabii ki, RDR ne öyle at sürme simülasyonu gibi
Red DEAD REDEMPTİON 2İndirimlerden oyun almak istiyorum bu iki oyunu da oynamadım hangisini önerirsiniz? Sizce offline bi oyuna para vermek mantıklı mı bunları korsan indirip online oyunlardan mı almam daha mantıklı olur?
bunu düşündğm biraz ama witcher 2 kere bitirdiğim tek oyundur o da biraz at sürme gibiCyberpunk tabii ki, RDR ne öyle at sürme simülasyonu gibi
Doğru bir şekilde korsanlamayı biliyorsan neden olmasın. Çoğu oyunu korsan oynadım virüs vs. bulaşmadı.korsan konusunda ne düşünüyosunuz hocam peki