Neler Yeni

Minecraft lapis lazuli farm yapılır mı?

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Soru başlıkta aşırı çok enchant yapıyorum acaba var mı? (sunucuda oynadığım için online oyunlar kısmına açtım konuyu nereye açıcağımı bilemedim)

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Soru başlıkta aşırı çok enchant yapıyorum acaba var mı? (sunucuda oynadığım için online oyunlar kısmına açtım konuyu nereye açıcağımı bilemedim)
Hocam belirli bir farm yok onun için
lapis lazuli bir kere kazınca 3-4 tane çıkan bir şey zaten bir kaç minecraft gününü madende harcayın, seed e bağlı da olarak 2 stack dolusu toplarsınız

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam belirli bir farm yok onun için
lapis lazuli bir kere kazınca 3-4 tane çıkan bir şey zaten bir kaç minecraft gününü madende harcayın, seed e bağlı da olarak 2 stack dolusu toplarsınız
Hocam en çok hangi biome ve hangi kordinatlarda bulunuyor? Bizim ekibi toplar madene giriş yaparız.

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
plains yani düzlük bölgelere bakın
lapis için demir kazmaya da gerek yok hem, taş kazma ile de kazılabiliyor
katman olarak 32 ve alt katmanları tercih edin
Tamam o zaman biz 40 ve altı katmanlarda takılırız 40 ta 3 kişi 30 da 3 kişi 20 de 3 kişi 10 da 3 kişi

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Adem Türk
Hocam en çok hangi biome ve hangi kordinatlarda bulunuyor? Bizim ekibi toplar madene giriş yaparız.
her biome da aynı oranda çıkıyor katman seviyesini minecraft wiki den bakabilrisin detaylı şekilde

bas kazmana servet 3 yeterli olur bi kaç tane bulsan götürür seni

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
plains yani düzlük bölgelere bakın
lapis için demir kazmaya da gerek yok hem, taş kazma ile de kazılabiliyor
katman olarak 32 ve alt katmanları tercih edin
Aslında şimdi baktım biyom fark etmiyormuş.
istediğiniz yerden arayın
32 ve üzeri katmanlara çıkmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

her biome da aynı oranda çıkıyor katman seviyesini minecraft wiki den bakabilrisin detaylı şekilde

bas kazmana servet 3 yeterli olur bi kaç tane bulsan götürür seni
servet büyüleri kızıltaş ve lapisde işe yaramıyor. Kızıltaş ve lapis zaten düz bir demir kazma ile tek başına servet ile kazılan elmas kadar çıkabiliyor.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
herhangi bir farm yok zaten çok kullanılan bir şey olmadığı için oyunun başında 1 kere topladığım lapis bütün oyun yetiyor.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Adem Türk
Aslında şimdi baktım biyom fark etmiyormuş.
istediğiniz yerden arayın
32 ve üzeri katmanlara çıkmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

servet büyüleri kızıltaş ve lapisde işe yaramıyor. Kızıltaş ve lapis zaten düz bir demir kazma ile tek başına servet ile kazılan elmas kadar çıkabiliyor.
kardeşim sen ne oynuyorsun :D servet büyüsü lapisi kırınca çok daha fazla elde etmeni sağlıyor ve kazma türünün düşen item miktarı ile alakası yok

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Hocam 2 saat boş bıraktık baseyi çökertmişler yağmalanmışız zaten tüm elmasları kurutmuştuk etrafta zar zor elmas bulunuyodu bize saldırcakları belliydi :D

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Adem Türk
Hocam 2 saat boş bıraktık baseyi çökertmişler yağmalanmışız zaten tüm elmasları kurutmuştuk etrafta zar zor elmas bulunuyodu bize saldırcakları belliydi :D
oynadığın yerde claim sistemi vardır büyük ihtimal minecraft hakkında detay sorabilirsin bana

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
oynadığın yerde claim sistemi vardır büyük ihtimal minecraft hakkında detay sorabilirsin bana
Sunucuda çok vahşi klanlar vardı ve claim sistemi var ama claim süresi bitmiş sunucunun en büyük klanlarından biri claim sisteminin de bugunu bulmuş sunucuyu acil kapattırdık ama dinlemeyip geri açtılar

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
kardeşim sen ne oynuyorsun :D servet büyüsü lapisi kırınca çok daha fazla elde etmeni sağlıyor ve kazma türünün düşen item miktarı ile alakası yok
Dediğim gibi, lapis zaten servet büyüsü olmayan bir kazma ile birden fazla çıkıyor. Fakat servet işe yaramıyor lapis ve redstone da
bana inanmıyorsan kendin servet kazma ile dene oyunda. Servet bir büyü ile bir lapis cevherinden 8 den fazla cevher çıkarırsan da söyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,841
Üyeler
168,856
Son üye
kaeforwin
Top Bottom