Neler Yeni

Rx 6600 4K oynatır mı? 8gb yeterli mi? Yeni tv aldık nelere dikkat edilmeli

Palo DAYI 👑

80+ Gold
rdr2, forza horizon 5, hogwarts legacy hepsinde gördüm. hogwarts legacy de çok olmasada ara sıra görüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

rdr2 de en yüksek ayarlar fsr kalite ya da dengeli olması lazım ortalama 80fps. forza horizon 5 en yüksek ayarlar fsr kalite 100fps ortalama. hogwarts legacy optimizasyon çok sıkıntılı drop giriyor ara sıra ama ondada rtx kapalıyken akıcı oluyor 70-80fps gibi.
knk walla sıstem toplamak ıstıyom elımde aynı sılemcı war acaba dıyom 4k ıcın gıdıpte am5 sıstem toplamaya degermı ve ekran kartları bu kadar pahlıyken

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,942
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Çok garip ben 12GB Vram NVIDIA kullanıyorum, 4K da RDR2 ULTRA 7.6GB Vram gördüm testlerime göre en fazla Vram Resident Evil da 11 GB idi. Bu AMD kartlarda Vram daha fazla kullanılıyor demekki sen 15 GB diyince şaşırdım.
belkide kartlar ona göre optimize ediliyor bilemiyorum. 16gb vram olduğu için hepsini kullanayım mı diyor acaba?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Çok garip ben 12GB Vram NVIDIA kullanıyorum, 4K da RDR2 ULTRA 7.6GB Vram gördüm testlerime göre en fazla Vram Resident Evil da 11 GB idi. Bu AMD kartlarda Vram daha fazla kullanılıyor demekki sen 15 GB diyince şaşırdım.
monıtorun 4k mı ?

The Semih

80+ Gold
belkide kartlar ona göre optimize ediliyor bilemiyorum. 16gb vram olduğu için hepsini kullanayım mı diyor acaba?
Olabilir kanka dediğim gibi 15GB Vram hiçbir oyunda görmedim henüz, Rekor Resident evil ve last of us PC sürümünde bu 2 oyunda zaten Vram Cache kullandığı için o kadar yüksek ama ortalama yaparsak benim kartım 4K da 7-8 GB Vram kullanıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,942
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
knk walla sıstem toplamak ıstıyom elımde aynı sılemcı war acaba dıyom 4k ıcın gıdıpte am5 sıstem toplamaya degermı ve ekran kartları bu kadar pahlıyken
alacağın ekran kartına bağlı. 4k için 6900xt sınırda bence şuanda daha güçsüz bir kart alınmaz 6900xt ya da 7800xt gibi bir kart alacaksan 5600 fazlasıyla yeterli ama 4080, 7900xtx ya da üstü düşünürsen am5 geç derim.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
alacağın ekran kartına bağlı. 4k için 6900xt sınırda bence şuanda daha güçsüz bir kart alınmaz 6900xt ya da 7800xt gibi bir kart alacaksan 5600 fazlasıyla yeterli ama 4080, 7900xtx ya da üstü düşünürsen am5 geç derim.
knk buyuk ıhtımal sıfır alıcagım ıcın 6bın serısıne bu satten sonra sıfır olarak para verılmez o yuzden 7800xt yı degerlendırıcem

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,942
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
knk buyuk ıhtımal sıfır alıcagım ıcın 6bın serısıne bu satten sonra sıfır olarak para verılmez o yuzden 7800xt yı degerlendırıcem
o zaman 4k için 5600 gayet yeterli olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olabilir kanka dediğim gibi 15GB Vram hiçbir oyunda görmedim henüz, Rekor Resident evil ve last of us PC sürümünde bu 2 oyunda zaten Vram Cache kullandığı için o kadar yüksek ama ortalama yaparsak benim kartım 4K da 7-8 GB Vram kullanıyor.
şimdi hogwarts legacy açtım denemek için direkt 11gb kullanmaya başladı. ara ara yükseliyor.

Son düzenleme:

Hydranoid

80+ Bronze
Birkaç oyundan ümitliyim aslında tabi ki Alan Wake, Hogwarts veya Starfield gibi oyunları 1080P ultra da oynatacağından bile şüphe ediyorum ama yarın Gta V, Forza Horizon 4 gibi nispeten eski oyunlarda deneyeceğim sizi haberdar ederim kasayı 3 metre hareket ettireceğim taş atıp da elim mi yorulacak. Açmazsa da canı sağolsun ama 2K oyunu AFMF ile beraber rahatça oynatacağına emin gibiyim

Top Bottom