valla bende 7600 ile oynadım max 63'ü gördü deepcool ak400 ile bence termal macunda bir sorun var ya da soğutucu tam oturmadı.İşlemcim ryzen 7 9700x soğutucu deepcool ak620
320 mod var birde shader kullanıyorum max 94 de kadar çıktı 75 ile 84 arası gidip geliyor arada 90 dereceyi geçiyor normal mi ? fps dropu falan yaşamadım.
bende öyle durduk yere konuma Yanlış bilgi uyarısı aldım kanıtlamama rağmen 2-3 tane moda yazmama rağmen hala öyle duruyorKonudan alakasız moderatörlere nerden ulaşabilirim durduk yere konumu sildiler, tekrar açtığımda tekarar silip uyarı verdiler kafalarına göre iş yapıyorlar.
bende bazen mc cok kasıyodu belkı surum ıle alakalı sıkıntı olabılır dıger oyunlarda boylemıİşlemcim ryzen 7 9700x soğutucu deepcool ak620
320 mod var birde shader kullanıyorum max 94 de kadar çıktı 75 ile 84 arası gidip geliyor arada 90 dereceyi geçiyor normal mi ? fps dropu falan yaşamadım.
fps'i sabitlersen sorun çözülebilir onun dışı daha iyi bir soğutma denenebilir tabiİşlemcim ryzen 7 9700x soğutucu deepcool ak620
fpsi sabitle yük azalır muhtemelenİşlemcim ryzen 7 9700x soğutucu deepcool ak620
fps 75e sabitfpsi sabitle yük azalır muhtemelen
ne modu kurdunda o kadar düşürdün reis fpsyi neyse o kadar moda normal sayılırda optimizasyon modu kurabilirsin yada forgeoptifine üzerinden girmeyi deneyebilirsin ayrıca ekran kartı nefps 75e sabit
İşlemci kullanımı kaçİşlemcim ryzen 7 9700x soğutucu deepcool ak620
Knk İnşallah Ban Yersin Yine RepledimKonudan alakasız moderatörlere nerden ulaşabilirim durduk yere konumu sildiler, tekrar açtığımda tekarar silip uyarı verdiler kafalarına göre iş yapıyorlar.
43 dakika önce diyor bir deminki konu birde buraya yazmışım sabaha kadar reple sevimli dostum. Bide etiket atmışKnk İnşallah Ban Yersin Yine Repledim @Clazy
Kanka burdakiler ne yaşıyor inan bilmiyorum herkesin işine yarayacak muhteşem bir kampanya paylaştım kampanya bilgilendirme linkini referans linki zannetmiş yazık valla YT kanalını çok sıkı takip eder severim ancak foruma bir el atılması lazım valla.valla bende 7600 ile oynadım max 63'ü gördü deepcool ak400 ile bence termal macunda bir sorun var ya da soğutucu tam oturmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende öyle durduk yere konuma Yanlış bilgi uyarısı aldım kanıtlamama rağmen 2-3 tane moda yazmama rağmen hala öyle duruyordediğim şey de 7000 serisinin Rt performansı çok düşük 9000 serisi almak şu anda daha mantıklı şu anki bazı oyunlar ve ilerde çıkacak oyunlar RT zorunlu dedim diye yanlış bilgi olarak uyarı puanı yedim
![]()
7900xtne modu kurdunda o kadar düşürdün reis fpsyi neyse o kadar moda normal sayılırda optimizasyon modu kurabilirsin yada forgeoptifine üzerinden girmeyi deneyebilirsin ayrıca ekran kartı ne
lol ile minecraft oynadım şuana kadar lol de max 70 kadar çıkıyorbende bazen mc cok kasıyodu belkı surum ıle alakalı sıkıntı olabılır dıger oyunlarda boylemı
Uyarıyı Yedin Knk 1-0 Ben Aldım43 dakika önce diyor bir deminki konu birde buraya yazmışım sabaha kadar reple sevimli dostum. Bide etiket atmış))))
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka burdakiler ne yaşıyor inan bilmiyorum herkesin işine yarayacak muhteşem bir kampanya paylaştım kampanya bilgilendirme linkini referans linki zannetmiş yazık valla YT kanalını çok sıkı takip eder severim ancak foruma bir el atılması lazım valla.