Neler Yeni

Minecraft Nasıl FPS Arttırırım

Fireman37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Kadir Tuna Karasu
Evet

Intel Celeron N3450
Intel HD Graphics 500
4GB DDR3 1600MHz Ram

Tekli de 35-60 (FPS Limiti 60 Sistem kendini fazla zorlamasın diye) Çoklu da 15-60
Tmm düşük fps almanın sebebi en yüksek 60 olması sinirsiza çektiğin zaman daha yüksek fps aldığını goreceksin

kamyoncu36

80+ Bronze
Sistemini yükselterek fps arttırabilirsin.

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
Tmm fps kisitlamasini sinirsiza çekersen diyorum fps artar buna nie uzgun attın simdi
Yahu orada 35-60 ve 15-60 arası 35 ve 15 minimum FPS. Hem onu bende biliyorum. Ortalama FPS Tekli: 40 falan Çoklu: 30-40

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Selam arkadaşlar. Ben acayip derecede Minecraft severim zaten anlamışsınızdır açtığım konulardan. Her neyse seviyorum ama FPS düşük biraz. Hele ben bide çok oyunculu oynamayı acayip severim. Çok oyunculuda ve teklide nasıl FPS arttırırım şarj ömrünü kısaltmadan (Birazcık azalsa da olur)
Sistemin nedri?

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
MC Fabric modu var onu yükle direkt 2ye falan katlanır fpsin Optifine gibi bir programdır ama çok daha fazla fps artışı sağlar

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Fabric korsan Minecraftlarda da etki ediyor mu ve Optifine'dan daha mı iyi FPS arttırıyor
Korsana da etki ediyordur diye düşünüyorum.Fabric zaten yeni sürümler için var bildiğim kadarıyla 1.14 ve üstü.Fabric kurulabilen sürümlere fabric diğer sürümlere de optifine kurabilirsin.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Selam arkadaşlar. Ben acayip derecede Minecraft severim zaten anlamışsınızdır açtığım konulardan. Her neyse seviyorum ama FPS düşük biraz. Hele ben bide çok oyunculu oynamayı acayip severim. Çok oyunculuda ve teklide nasıl FPS arttırırım şarj ömrünü kısaltmadan (Birazcık azalsa da olur)

Ram Temizleme Programı Var mıdır? -Ha birde Minecraftta Ramda etkili. Ramdan dolayı beni atmışlığı var oyunun ondan bu konuda benm için önem taşıyor-
1-Nvidia denetim masası üstünden uygulamaya ayar verin ve harici ekran kartı ile çalışması komutunu verin.
2-Bazı kaynak paketlerini deneyebilirsiniz.
3-grafik ayarlarını elden geçiriniz.
4-RAM tüketen gereksiz tüm uygulamaları kapatın bu en fazla FPS farkını yaratan etmen oluyor genelde.
5-Optifine kurabilirsiniz.
6-Görüş mesafesini düşürün.
7-Oyuna daha fazla ram vermeyi deneyiniz ama unutmayın ram hesabı yaparken 1 GB = 1024 MB olucak

Top Bottom