Minecraft Optifine java hatası

Reaksiyon skoru
52
Arkadaşlar Minecraft ta shader mod vs yüklemek için optifieden giriş yapmam lazım fakat bu hatayı veriyor bir sürü java denedim olmadı normal olan release ye giriyor fakat optifine ye girmiyor ekran kartı driver ım da güncel java hatası verip duryor yardım edermisiniz

Ekler

• Desktop Screenshot 2020.10.01 - 13.50.00.65.png
    Desktop Screenshot 2020.10.01 - 13.50.00.65.png
    396.2 KB · Hit: 100
Farklı bir optifine sürümü dene bazıları bozuk oluyor. Aynı sürüm için olan farklı bir optifine kurarsan muhtemelen düzelir.

Oradakiler sorun çıkartabiliyor, bu siteden indirip kur. Kurmayı bilmiyorsan YouTube'dan izleyip basitçe kurabilirsin.
Farklı bir optifine ile de aynı hatayı verirse buraya tekrardan yaz, farklı bir çözüm önereceğim.

Farklı bir optifine sürümü dene bazıları bozuk oluyor. Aynı sürüm için olan farklı bir optifine kurarsan muhtemelen düzelir.
1.16.3 ve 1.14.4 u denedim olmadı başka denerim sağol cevap verrdiğin için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oradakiler sorun çıkartabiliyor, bu siteden indirip kur. Kurmayı bilmiyorsan YouTube'dan izleyip basitçe kurabilirsin.
Farklı bir optifine ile de aynı hatayı verirse buraya tekrardan yaz, farklı bir çözüm önereceğim.
sağol hocam çok teşekkür ederim hemen deniyorm

hocam Allah sizdden bin kere razı olsun çok teşekkür ederim 2 gündür yapamıyordum çok sağolun hocam

hocam Allah sizdden bin kere razı olsun çok teşekkür ederim 2 gündür yapamıyordum çok sağolun hocam
Rica ederim, iyi oyunlar :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,985
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri