Komando41.
80+ Silver
hypixel gibi sunucularda oynamak için 80 TL'ye alacağım orjinal sürümünü sunucular eskisi gibi kalabalıkmı almaya değermi
EVEThypixel gibi sunucularda oynamak için 80 TL'ye alacağım orjinal sürümünü sunucular eskisi gibi kalabalıkmı almaya değermi
şuan server kalabalıkmı oyuncu sayısı nasılDeğer, zamanında bende Hypixel için almıştım.
Bence değer almanı tavsiye ederi.hypixel gibi sunucularda oynamak için 80 TL'ye alacağım orjinal sürümünü sunucular eskisi gibi kalabalıkmı almaya değermi
Hypixelde her türlü oyun bulursun daha geçen sıra bile bekledim girmek için saat gece 11 gibişuan server kalabalıkmı oyuncu sayısı nasıl
teşekkür ederimHypixelde her türlü oyun bulursun daha geçen sıra bile bekledim girmek için saat gece 11 gibi
ben daha bu temmuz (arkadaşım araclıyla) aldım memnunum ama tabi ki senin kararın mesela bedwars skyblock falan harika ama skblocğu anlamak biraz zor ben hala daha çözemedim banlı çıkmadı hesap adını değiştirdim skini değiştirdim zombies falan var çoğu premium olmayan sunucularda olan şeyler var ama presiz başka güzel sunucularda var tabii pre de girmiyince gider mi korkusu var ben dehypixel gibi sunucularda oynamak için 80 TL'ye alacağım orjinal sürümünü sunucular eskisi gibi kalabalıkmı almaya değermi
son oyunuc da falan eskiden bütün gün oynuyordum ama global serverler daha iyi o yüzden onlardan istiyorumben daha bu temmuz (arkadaşım araclıyla) aldım memnunum ama tabi ki senin kararın mesela bedwars skyblock falan harika ama skblocğu anlamak biraz zor ben hala daha çözemedim banlı çıkmadı hesap adını değiştirdim skini değiştirdim zombies falan var çoğu premium olmayan sunucularda olan şeyler var ama presiz başka güzel sunucularda var tabii pre de girmiyince gider mi korkusu var ben de
Aldım 10 tl lik sadece şifre değiştim hesap gitti ve bu daha dün oldu şans işi10tlye uczpreden aldım ne banı var ne bir sorunu. Minecraftın fiyatı 23euro değilde 23tl olana kadar para vermem.
uczprenin uyarısı var zaten şifreyi değiştirmeyin diye. Şifre değiştirirsen garantide biter.Aldım 10 TL lik sadece şifre değiştim hesap gitti ve bu daha dün oldu şans işi