Minecraft para verip almaya değer mi?

sizce

• almaya değer

Oylar: 23 76.7%
  • almaya değmez

Oylar: 7 23.3%

• Oy kullanan toplam üye
    30

Komando41.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,317
hypixel gibi sunucularda oynamak için 80 TL'ye alacağım orjinal sürümünü sunucular eskisi gibi kalabalıkmı almaya değermi

Değer, zamanında bende Hypixel için almıştım.

10tlye uczpreden aldım ne banı var ne bir sorunu. Minecraftın fiyatı 23euro değilde 23tl olana kadar para vermem.

hypixel gibi sunucularda oynamak için 80 TL'ye alacağım orjinal sürümünü sunucular eskisi gibi kalabalıkmı almaya değermi
ben daha bu temmuz (arkadaşım araclıyla) aldım memnunum ama tabi ki senin kararın mesela bedwars skyblock falan harika ama skblocğu anlamak biraz zor ben hala daha çözemedim banlı çıkmadı hesap adını değiştirdim skini değiştirdim zombies falan var çoğu premium olmayan sunucularda olan şeyler var ama presiz başka güzel sunucularda var tabii pre de girmiyince gider mi korkusu var ben de

https://uczpre.com Burdan Alırsanız Memnun Klacağınıza Eminim ben 2 senedir kullanıyorum hesabı ve çalınmadı :)

ben daha bu temmuz (arkadaşım araclıyla) aldım memnunum ama tabi ki senin kararın mesela bedwars skyblock falan harika ama skblocğu anlamak biraz zor ben hala daha çözemedim banlı çıkmadı hesap adını değiştirdim skini değiştirdim zombies falan var çoğu premium olmayan sunucularda olan şeyler var ama presiz başka güzel sunucularda var tabii pre de girmiyince gider mi korkusu var ben de
son oyunuc da falan eskiden bütün gün oynuyordum ama global serverler daha iyi o yüzden onlardan istiyorum

Geri