Minecraft PC ile Minecraft PE multiplayer oynayabilir mi?

SpeaR

80+
Reaksiyon skoru
58
Merhaba arkadaşlar.Ben minecraft'ı pc den oynuyorum,kuzen ise mobilden.Ben Minecraft PC oynuyorum kuzen ise Minecraft PE oynuyor.Birlikte multiplayer girebilir miyiz??

hayır ama sen windows 10 edition alırsan girersin
yada emulatör kurup mcpe indirip oynayabilirsin

Merhaba arkadaşlar.Ben minecraft'ı PC den oynuyorum,kuzen ise mobilden.Ben Minecraft PC oynuyorum kuzen ise Minecraft PE oynuyor.Birlikte multiplayer girebilir miyiz??
Sa knk 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dun konusmustuk kanka gamegarajdan sistem alicaktim driverlari mhz ayarlari yapilmis olarak mi gelicek
Hayır kendiniz ayarlamanız gerekir.

zor mudur nasil ayarlayabilirim
Hayır hocam zor değil zaten driverleri geforge experienge indirip kendisi indiriyor zaten driveri baya kolay yani sadece ram mhzsini yükseltmek için biosa girip xmp açmak yeterlidir pc aldiğinızda etiketleyin beni yardımcı olurum hocam.

Hayır hocam zor değil zaten driverleri geforge experienge indirip kendisi indiriyor zaten driveri baya kolay yani sadece ram mhzsini yükseltmek için biosa girip xmp açmak yeterlidir PC aldiğinızda etiketleyin beni yardımcı olurum hocam.
ilk once driveri mi yüklemem lazim yoksa ram mhzini mi farkeder mi

ilk once driveri mi yüklemem lazim yoksa ram mhzini mi farkeder mi
Yok hocam farketmezde driver güncel değilse güncelleyin önemli çünkü ram mhzsini arttirmasanizda bir şey olmaz size kalmış.

Yok hocam farketmezde driver güncel değilse güncelleyin önemli çünkü ram mhzsini arttirmasanizda bir şey olmaz size kalmış.
hocam driverin guncelligini nasil anlarim

biraz fazla soru soruyorum :/

hocam driverin guncelligini nasil anlarim

biraz fazla soru soruyorum :/
Sıkıntı yok hocam tabii ki sorucaksınız burası forum geforge experienge indirdikten sonra üst tarafta sürücüler yazar oraya tıkladiğınızda tara gibi bir şey yaziyor eğer yeni bir driver varsa güncellemeyi indir der eğer yoksa güncelsiniz der anlarsınız zaten siz onu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,255
Üyeler
183,252
Son üye
grgnhls
Geri