Squex
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 4,629
Hayır yok sanırım.Spawner vardır onu kırcan.
elebaşlarını öldürüre öldüre 4 tane uğursuz sancağım oldu. Çit çekip kuledeki sancakları kırmaya deneyeceğimHayır yok sanırım.
Onun farmı var istersen dene ama biraz zahmetli. Bilidiğim kadar ile sadece etrafına duvar çekmen gerek belli bir çap ile.
Dene ama değişen olmaz bence. Sen bir bak onun farmına. Eğer bu kadar uğraşamam dersen çevresine duvar çek. Çünkü onlar rastgele doğuyor. Sanırım kodlar ile engeleyebilirsin.elebaşlarını öldürüre öldüre 4 tane uğursuz sancağım oldu. Çit çekip kuledeki sancakları kırmaya deneyeceğim
Oha erkekliğin onda dokuzu gaçmaktır gaç uşağmAlıntıyı görüntüle
lan ölcem
sardılar etrafımı şuan çit çektim çekerek kendimi hapsettim yemeğim azaldı canım dolsun inek arayacağım.Oha erkekliğin onda dokuzu gaçmaktır gaç uşağm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de bad omen mührüyle alakalı olabilir mi acaba.Süt içince gidiyordu o mühür galiba.
Saman balyalarından 5 10 taneyle ekmek yap saman yap biraz yardım eder.Birde altına biraz kaz uzaklaş oradan.Allah düşmanımın başına vermesin şu pillagerları .DDDsardılar etrafımı şuan çit çektim çekerek kendimi hapsettim yemeğim azaldı canım dolsun inek arayacağım.