Tlauncher kullanmasi kolaybadlion u denedim ama minecraft gerekiyormuş o yüzden kullanamıyorum premium gerektirmeyen launcher önerir misiniz?
10 yıldır korsan kullanıyorum kart bilgilerim bilgisayarımda var ve bir Ton veri var indirirken dikkatsiz olman senin beceriksizliğin.korsan hiçbir ürün indirme virüs giriyor
senin setup çöpmüş be kanka sana virüs girsede zaten bir şey fark etmez10 yıldır korsan kullanıyorum kart bilgilerim bilgisayarımda var ve bir Ton veri var indirirken dikkatsiz olman senin beceriksizliğin.
hocam asla ama asla korsan desteklemiyoruzbadlion u denedim ama minecraft gerekiyormuş o yüzden kullanamıyorum premium gerektirmeyen launcher önerir misiniz?
VirüslüTlauncher kullanmasi kolay
TL Legacy açık kaynaklıu onu tavsiye ederimbadlion u denedim ama minecraft gerekiyormuş o yüzden kullanamıyorum premium gerektirmeyen launcher önerir misiniz?
Minecraftın kendisi benim sistemden pahalı hocam mecburkorsan hiçbir ürün indirme virüs giriyor
teşekkürler umarım ileride daha iyi sistemin olur hocamVirüslü
Mesaj otomatik birleştirildi:
TL Legacy açık kaynaklıu onu tavsiye ederim
Minecraftın kendisi benim sistemden pahalı hocam mecbur
açık kaynaklı yerler güvenilir oluyor tabi hepsi değil
hiç olmadı kiteşekkürler umarım ileride daha iyi sistemin olur hocam
Alla alla sen ne kullaniyon paşam görende 5 tane 5090 setup u var sanacak ve ayriyeten virüs setupa değil içindeki bilgileri önemsersenin setup çöpmüş be kanka sana virüs girsede zaten bir şey fark etmez![]()
Hocam o virüslü diyenler neye göre virüslü diyor şuana kadar zararını görmedim tüm mc camiası bu launcheri kullanmıştır güvenilir yani.Virüslü
TL Legacy açık kaynaklıu onu tavsiye ederim
Minecraftın kendisi benim sistemden pahalı hocam mecbur
açık kaynaklı yerler güvenilir oluyor tabi hepsi değil
Casus yazılımHocam o virüslü diyenler neye göre virüslü diyor şuana kadar zararını görmedim tüm mc camiası bu launcheri kullanmıştır güvenilir yani.