Neler Yeni

Minecraft premium olmadan kullanılabilicek launcher önerisi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

efetg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Tuğra

efetg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Tuğra

T launcher ve diger launcherler ile ilgili okuyun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Virüslü olduğunun kesin bir kanıtı yok yalan yanlış bilgi yaymayalim

T launcher ile ilgili okuyun

Virüslü olduğunun kesin bir kanıtı yok yalan yanlış bilgi yaymayalim
Zaten sizden önce ben okudum
TL Launcher zaten Legacy den çalıntı ve javayı normal değil kendi sitesinden indiriyor,
Indirdiğide casus yazılım içeriyor.

KlausM

80+ Silver
Alla alla sen ne kullaniyon paşam görende 5 tane 5090 setup u var sanacak ve ayriyeten virüs setupa değil içindeki bilgileri önemser 😀
Üslupunu bilseydin sana anlatırdım virüslerin bir çok çeşitlerinin olduğunu, bu arada ekran kartım setapunu dizmeye yeterli bunu bilsen yeter :D
1742155433125.png

efetg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Tuğra
Zaten sizden önce ben okudum
TL Launcher zaten Legacy den çalıntı ve javayı normal değil kendi sitesinden indiriyor,
Indirdiğide casus yazılım içeriyor.
Evet biriside sonradan getirilen guncellemeyle artık orijinal siteden indirildiği söyleniyor.
Hala kesin bir yargı yok..

Evet biriside sonradan getirilen guncellemeyle artık orijinal siteden indirildiği söyleniyor.
Hala kesin bir yargı yok..
Peki ya öncesinde ne yapıyordu?
UTorrent nasıl şu an güvenliyse aynı şekil
Ama geçmişte de UTorrent virüstü demekki ortaya çıkmasa hâlâ epicscale durucaktı. Virüs silinir gerçekler silinmez

efetg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Tuğra
Üslupunu bilseydin sana anlatırdım virüslerin bir çok çeşitlerinin olduğunu, bu arada ekran kartım setapunu dizmeye yeterli bunu bilsen yeter :D
Alıntıyı görüntüle
Puahah lan paranla sidikmi yaristiriyorsun sen paşam emin ol ihtiyacım olmayacak sistem özelliklerine para ödemem bilmem anlatabildimmi

Alıntıyı görüntüle
Ve ayrıca bizlere en çok zarar verecek virüs çeşidi anlattığım şekilde.

KlausM

80+ Silver
Puahah lan paranla sidikmi yaristiriyorsun sen paşam emin ol ihtiyacım olmayacak sistem özelliklerine para ödemem bilmem anlatabildimmi

Ve ayrıca bizlere en çok zarar verecek virüs çeşidi anlattığım şekilde.
Para yarıştırmıyorum korsan ürünlerde minig tarzı virüsler oluyor zaten TL Launcher da böyle bir skandalla gündeme geldi, gelipte burda hiç bir şey olmuyor falan deyip korsan program övme, zaten sen de minig yesende bir şey olmaz setup zaten zortingen anlatabildim mi :)
herkes senin kadar zortingen setuplara sahip değil herkes kapasitesi kadar setup alıyor benden daha da iyi setuplara sahip kişiler neden minig veya benzeri virüsleri bilgisayarlarında barındırsınlar? ben kimseyi küçümsemiyorum ben de zamanında en kötü bilgisayarları kullandım ama kimseyede yalan yanlış bilgi vermedim bir şey olmuyor diye, ben bilgisayardan paramı kazanıyorum render yapıyorum ayrıca oyun da oynuyorum bazı şeyleri yaparken düşünmek gerekiyor karambole ne olduğu belirsiz korsan programlar indirmiyorum kimseyede tavsiye etmiyorum.

efetg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Tuğra
Para yarıştırmıyorum korsan ürünlerde minig tarzı virüsler oluyor zaten TL Launcher da böyle bir skandalla gündeme geldi, gelipte burda hiç bir şey olmuyor falan deyip korsan program övme, zaten sen de minig yesende bir şey olmaz setup zaten zortingen anlatabildim mi :)
herkes senin kadar zortingen setuplara sahip değil herkes kapasitesi kadar setup alıyor benden daha da iyi setuplara sahip kişiler neden minig veya benzeri virüsleri bilgisayarlarında barındırsınlar? ben kimseyi küçümsemiyorum ben de zamanında en kötü bilgisayarları kullandım ama kimseyede yalan yanlış bilgi vermedim bir şey olmuyor diye, ben bilgisayardan paramı kazanıyorum render yapıyorum ayrıca oyun da oynuyorum bazı şeyleri yaparken düşünmek gerekiyor karambole ne olduğu belirsiz korsan programlar indirmiyorum kimseyede tavsiye etmiyorum.
Zaten virüs bulaşıpta bilgisayarında yıllardır haberi olmadan mining yapılan birisi bilgisayar kullanmasın hacı . Öncelikle tüm oyunlara adam akıllı turkce yama getirsinler sonra korsan kullanmamayi düşünürüz. Korsan candır.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom