ardagenckurt
80+
- Reaksiyon skoru
- 227
Selam dostlar benim minecraft premium hesabım vardı,onu nerede satabilirim? 2 yıldır falan da girmiyorum tertemiz hesap.Her şeyi değişen falan yani.
Yardımcı olur musunuz?
Bana ne kadara satarsınSelam dostlar benim minecraft premium hesabım vardı,onu nerede satabilirim? 2 yıldır falan da girmiyorum tertemiz hesap.Her şeyi değişen falan yani.Yardımcı olur musunuz?
75-80 arası düşünüyorumBana ne kadara satarsın
Ben beleşe veririm isteyene75-80 arası düşünüyorum
her şeyi değişen kendi hesabım dostum 120 tl ye aldım o fiyata mı vereceğim? O siteleri çok gördük burada hesabıma girdi diyenlerikime 80 TL ye almaz her yerde 20-30 TL ye satılıyor
evet herşeyi değişenler 50-60 tl ye satılıyor yani 80-90 tl ye satamazsınher şeyi değişen kendi hesabım dostum 120 TL ye aldım o fiyata mı vereceğim? O siteleri çok gördük burada hesabıma girdi diyenleri
Bende de var da bi sorayım dedimBen beleşe veririm isteyene![]()
Sırf bilmediğim için soruyorum bu premium silver diamond gold hesaplar neye göre isimi var ve ya bunların farkı ne söyleyebilirmisin?Selam dostlar benim minecraft premium hesabım vardı,onu nerede satabilirim? 2 yıldır falan da girmiyorum tertemiz hesap.Her şeyi değişen falan yani.Yardımcı olur musunuz?