Neler Yeni

minecraft pvp elimi nasıl ısıtabilirim

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
ben çok iyi oynuyodum derslerden dolayı 1-1.5 ay ara verdim oynamaya ve birçok şeyi unutmuşum nasıl bir yol izlersem 1 hafta gibi bir sürede tekraradan oyuna ısınabilirim
not: güzel bi pvp sunucusu önerebilir misiniz?

Quasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Quasi
ben çok iyi oynuyodum derslerden dolayı 1-1.5 ay ara verdim oynamaya ve birçok şeyi unutmuşum nasıl bir yol izlersem 1 hafta gibi bir sürede tekraradan oyuna ısınabilirim
Ya kardeşim ben şunu çözemedim Minecraft'ı silip 3 ay sonra tekrar yükledim ama açılmadı yükleme zaman aşımına uğradı diyip duruyor internet değerlerim gayet iyi 30 download 10 upload alıyorum.

¥usuff

80+ Silver
Sonoyuncu tekli gir çünkü en zoru sonoyuncu diğerleri hemen dalmıyor 12 demiri al gap al bir tane bedi kaplamadan yukselerek yol yap 20 blok kalana kadar yuksel sonra duz devam et sonra bedi kır butterfly la rekt at sonra macro desin ole ole puan kas çok sarıyor boyle.

gorkxgoat

80+ Bronze
Skywars da olta pvp
Arenada olta pvp ve gapple pvp

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yunus Kaplan
Discord
Sessiz#0307
1608712737304.png

beni geçersin sen

Quasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Quasi
Ya kardeşim ben şunu çözemedim Minecraft'ı silip 3 ay sonra tekrar yükledim ama açılmadı yükleme zaman aşımına uğradı diyip duruyor internet değerlerim gayet iyi 30 download 10 upload alıyorum.
Lütfen Minecraft desteğe yazdım galiba Java sürümünden dolayı onlar da çözemedi..

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

gorkxgoat

80+ Bronze
Sonoyuncu tekli gir çünkü en zoru sonoyuncu diğerleri hemen dalmıyor 12 demiri al gap al bir tane bedi kaplamadan yukselerek yol yap 20 blok kalana kadar yuksel sonra duz devam et sonra bedi kır butterfly la rekt at sonra macro desin ole ole puan kas çok sarıyor boyle.
Sonoyuncu da güzel oyuncular var ama hitleri kötü

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
en iyi lagsız sunuculardan biri Craftrise
CPS ini FPS ini falan da gösteriyo

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
Lütfen Minecraft desteğe yazdım galiba Java sürümünden dolayı onlar da çözemedi..
gidip ayrı bir konu aç burda yazın araya kaçıyor + adamın konusunu saptırıyorsun

Top Bottom