Minecraft pvp turnuva

AprnHaci

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,177
Arkadaşlar Eskiden Minecraft PVP çok oynardım Uzun zaman sonra bir daha baktım oyun Yine Sardı hiç Minecraft PVP turnuvası olmamıştı Minecraft PVP turnuvası olsa nasıl olurdu sizce LOL CS GO gibi turnuvaları olsa Minecraft PVP ninde sizce nasıl olurdu

Arkadaşlar Eskiden Minecraft PVP çok oynardım Uzun zaman sonra bir daha baktım oyun Yine Sardı hiç Minecraft PVP turnuvası olmamıştı Minecraft PVP turnuvası olsa nasıl olurdu sizce LOL CS GO gibi turnuvaları olsa Minecraft PVP ninde sizce nasıl olurdu
pvp eskisi gibi değil ben de girdim geç.enlerde ama hile var çok ya premium olsa bile hile çıkıyor pitch iyi oynuyodum ben bi girdim adam 10 metreden vuruyor.hunger games giriyoum mapler falan değişmiş.

Eskiden ne oynardım pvp ya 1.9 geldikten sonra bütün her şey bozulmuştu yavaş yavaş tıklamaymış. Jitter clickle ne adam kesiyordum

Ama tabii oyunu bilen kişiler turnuvaya katılcak fln hile olmicak bence güzel olur
Güzel olur bence de. Ama sürüm en fazla 1.8 olmalı. Has minecraft PVP kitlesi sonrasını bilmez zaten.

pvp eskisi gibi değil ben de girdim geç.enlerde ama hile var çok ya premium olsa bile hile çıkıyor pitch iyi oynuyodum ben bi girdim adam 10 metreden vuruyor.hunger games giriyoum mapler falan değişmiş.
Ama her önüne gelen alinmicak turnuvalara öyle olsa güzel olmazmıydı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel olur bence de. Ama sürüm en fazla 1.8 olmalı. Has minecraft PVP kitlesi sonrasını bilmez zaten.
Kesinlikle. Katılıyorum 1.8 olmalı

Aga hatırlıyorum yıl 2014-2015 açardım Huahwei pvp packlerini girerdim MCSG badliona.
Ahhh eski günler.

Bana server 1.leri bile hile diyorlardı pvp oynadığım zaman. Geçen yine girdim baya kötü oynuyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,634
Üyeler
203,914
Son üye
Recep3759
Geri