C Clamp 80+ Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 9 Reaksiyon skoru 1 16 Temmuz 2022 #1 Xbox Game Pass Aldım Minecraft Yükledim ama Rtx nasıl açılıcanı bilmiyorum ekran kartım rtx 3060 yardımcı olursanız sevinirim
Xbox Game Pass Aldım Minecraft Yükledim ama Rtx nasıl açılıcanı bilmiyorum ekran kartım rtx 3060 yardımcı olursanız sevinirim
NespaY 80+ Gold Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 5,069 Reaksiyon skoru 2,606 16 Temmuz 2022 #2 Clamp yazmış: Xbox Game Pass Aldım Minecraft Yükledim ama Rtx nasıl açılıcanı bilmiyorum ekran kartım rtx 3060 yardımcı olursanız sevinirim Devamı için tıklayın... Youtube a yazarsan görebilirsin.
Clamp yazmış: Xbox Game Pass Aldım Minecraft Yükledim ama Rtx nasıl açılıcanı bilmiyorum ekran kartım rtx 3060 yardımcı olursanız sevinirim Devamı için tıklayın... Youtube a yazarsan görebilirsin.
Ardahan Hacıgül Moderatör Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 55 Reaksiyon skoru 42 16 Temmuz 2022 #3 RTX Bedrock'ta var javada yok Son düzenleme: 16 Temmuz 2022
7 7171132 80+ Bronze Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1,053 Reaksiyon skoru 470 16 Temmuz 2022 #4 Java sürümünde RTX sürüm yok, Bedrock sürümü içinde Youtube da videolar var.
C Clamp 80+ Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 9 Reaksiyon skoru 1 16 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Roche yazmış: Java sürümünde RTX sürüm yok, Bedrock sürümü içinde Youtube da videolar var. Devamı için tıklayın... Peki normal survival moduna girdin açabiliyormusun yoksa haritamı indirmen gerekiyor
Roche yazmış: Java sürümünde RTX sürüm yok, Bedrock sürümü içinde Youtube da videolar var. Devamı için tıklayın... Peki normal survival moduna girdin açabiliyormusun yoksa haritamı indirmen gerekiyor
Ryatres 80+ Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 66 Reaksiyon skoru 17 16 Temmuz 2022 #6 Clamp yazmış: Peki normal survival moduna girdin açabiliyormusun yoksa haritamı indirmen gerekiyor Devamı için tıklayın... normal survivalda açabiliyorsun diye biliyorum ama sen dene yinede
Clamp yazmış: Peki normal survival moduna girdin açabiliyormusun yoksa haritamı indirmen gerekiyor Devamı için tıklayın... normal survivalda açabiliyorsun diye biliyorum ama sen dene yinede
Brysf 80+ Silver Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 3,589 Reaksiyon skoru 1,200 16 Temmuz 2022 #7 Clamp yazmış: Xbox Game Pass Aldım Minecraft Yükledim ama Rtx nasıl açılıcanı bilmiyorum ekran kartım rtx 3060 yardımcı olursanız sevinirim Devamı için tıklayın... Hocam öncelikle bedrock sürümü yüklemeniz gerekli javada çalışmaz rtx açmak için minecraft marketinden ücretsiz rtx harita indirmeniz lazım rtx map yazarsanız çıkar sonra Ş tuşuna basarak açıp kapatabilirsiniz
Clamp yazmış: Xbox Game Pass Aldım Minecraft Yükledim ama Rtx nasıl açılıcanı bilmiyorum ekran kartım rtx 3060 yardımcı olursanız sevinirim Devamı için tıklayın... Hocam öncelikle bedrock sürümü yüklemeniz gerekli javada çalışmaz rtx açmak için minecraft marketinden ücretsiz rtx harita indirmeniz lazım rtx map yazarsanız çıkar sonra Ş tuşuna basarak açıp kapatabilirsiniz
K Karambol42 80+ Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 22 Reaksiyon skoru 1 17 Temmuz 2022 #8 Minecraft dq girme o zaman
Cihangir Cezalı 80+ Gold Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 6,398 Reaksiyon skoru 2,602 17 Temmuz 2022 #9 Clamp yazmış: Xbox Game Pass Aldım Minecraft Yükledim ama Rtx nasıl açılıcanı bilmiyorum ekran kartım rtx 3060 yardımcı olursanız sevinirim Devamı için tıklayın... microsoft olanı indir ve rtx açman için harita indir ben karanlık köymü ne vardı onu indirdim onda oynuyorum rtx. ekran kartı modeli ney
Clamp yazmış: Xbox Game Pass Aldım Minecraft Yükledim ama Rtx nasıl açılıcanı bilmiyorum ekran kartım rtx 3060 yardımcı olursanız sevinirim Devamı için tıklayın... microsoft olanı indir ve rtx açman için harita indir ben karanlık köymü ne vardı onu indirdim onda oynuyorum rtx. ekran kartı modeli ney