Minecraft satın alma

Crash1907

80+
Reaksiyon skoru
52
Öncelikle merhaba bir şey aklıma takıldı mc nin sitesinde 500 tl ye satılıyor , game pass 309 tl ve pc game pas ta 200 tl bunlar aynı işe mi yarıyor çözemedim?

Ekler

• Screenshot_2025-06-01-00-12-55-791_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-06-01-00-12-55-791_com.android.chrome.webp
    107.8 KB · Hit: 68
  • Screenshot_2025-06-01-00-08-14-205_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-06-01-00-08-14-205_com.android.chrome.webp
    84.4 KB · Hit: 66
Paket olarak aynı mı bilmiyorum ama aynı paket ise satın aldığınız da her 2 seçenek de aynı game pass ile oynarsanız game pass bittiğin de oyuna giremezsiniz bir nevi kiralamış gibi oluyorsun

Paket olarak aynı mı bilmiyorum ama aynı paket ise satın aldığınız da her 2 seçenek de aynı game pass ile oynarsanız game pass bittiğin de oyuna giremezsiniz bir nevi kiralamış gibi oluyorsun
Hocam ben tam olarak game pas ne olduğunu bilmiyorum yani tam olarak ne oluyor pc gamer pası 200 tl niye böyle hepsinin fiyatı degsiyor ?

Ekler

• Screenshot_2025-06-01-00-27-35-272_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-06-01-00-27-35-272_com.android.chrome.webp
    131.2 KB · Hit: 35
Hocam ben tam olarak game pas ne olduğunu bilmiyorum yani tam olarak ne oluyor pc gamer pası 200 tl niye böyle hepsinin fiyatı degsiyor ?
Game pass aldığın da game pass daki oyunları oynayabiliyorsun kiralamış gibi 1 ay sürüyor

Game pass aldığın da game pass daki oyunları oynayabiliyorsun kiralamış gibi 1 ay sürüyor
Hmm içinde mc var değil mi ? Birde şey soracaktim premium lan eş değer değil mi bunlar ? Orijinal mc ye giriş yapabilirim değil mi çünkü mod yüklemem için orjinal mc istiyor

Hmm içinde mc var değil mi ? Birde şey soracaktim premium lan eş değer değil mi bunlar ? Orijinal mc ye giriş yapabilirim değil mi çünkü mod yüklemem için orjinal mc istiyor
O konuda bilgim yok ama mod yüklenir muhtemelen ki ücretsiz versiyona da mod yükleyebiliyorsun yani t launcher vs.

O konuda bilgim yok ama mod yüklenir muhtemelen ki ücretsiz versiyona da mod yükleyebiliyorsun yani t launcher vs.
Evet tlauncherde yükleniyor ama mod paketi olmuyor ben batter mc mod paketini yüklemek istiyorum onun için de orjinal mc istiyor

Öncelikle merhaba bir şey aklıma takıldı mc nin sitesinde 500 tl ye satılıyor , game pass 309 tl ve pc game pas ta 200 tl bunlar aynı işe mi yarıyor çözemedim?
Minecraftı sitesinden 500 tl ye aldığında java sürümü tamamen senin oluyor ama 300 tl game pass ye yada 200 TL'ye pc gamepass aldığında bu abonelik servisi 1 ay boyuncu nekadar oyun varsa sahip olursun ama 1 ayın sonunda oynamak istersen yeniden bu ücreti ödemen gerekir

Minecraftı sitesinden 500 tl ye aldığında java sürümü tamamen senin oluyor ama 300 tl game pass ye yada 200 TL'ye pc gamepass aldığında bu abonelik servisi 1 ay boyuncu nekadar oyun varsa sahip olursun ama 1 ayın sonunda oynamak istersen yeniden bu ücreti ödemen gerekir
Peki tlauncherde neden mod paketi yüklenmiyor teker teker yüklemek lazım illa orijinal almama gerekiyor değil mi

mod vs yükleyebilirsin java her ikisindede ister game pass al ister 500 tl verip komple al senin tercihin micrasftunda boykot oldunu unutma sana kalmış tamamen(şimdi bana söylenecek olan varsa kendine saklasın micrasoftu boykot ediyom diye burda arkadaşa da söyledim diye kimse bedava bedava konusmasın iyi akşamlar)

Evet tlauncherde yükleniyor ama mod paketi olmuyor ben batter mc mod paketini yüklemek istiyorum onun için de orjinal mc istiyor
Büyük ihtimal modpack yüklemek için pre istemez curseforge, sadece açmak için ister. Denemedim ama curseforge yükleyip o yüklediği bettermc profilini .minecraft dosyasına atarsan belki çalışabilir, bir de eğer başkalarıyla beraber hesap kullanmayı umursamıyorsan it3msatış gibi sitelerden 3 aylığını 30-40tl ye alabilirsin. (ama hesap birden fazla kişide olduğundan skin vb sürekli değişebilir ve ya banlı çıkabilir)

Peki tlauncherde neden mod paketi yüklenmiyor teker teker yüklemek lazım illa orijinal almama gerekiyor değil mi
t launcherdada mod yükleyebiliyorsun tlauncher kulanıyorsan bu siteden https://files.minecraftforge.net/net/minecraftforge/forge/ istediğin sürüme uygun forge indirip kur ardında t launcher acıksa kapatıp yeniden ac acık degılse gir sürüm seçme kısmından t launcherde gösterilen sürümlerden farklı bir sürüm ismi göreceksin atıyorum 1.21.5 sürüm forge indirdin orda 1.21.5 forge diye yazacak onu seçip bir sefer boş şekilde çalıştıracaksın ardından oynu kapatım win+r tuşlarını basıp sol aşağıda açılan sekmeye appdata yazıp entera bas sonra roaming dosyasına gir ardından .minecraft klasöründen mods dosyasına modlarını atabilirsin şunuda unutma eğer bir mod indirince modun çalışmak istediği bir gereklilik modu altında bir moda daha ihtiyacı olabilir eğer gerekiliyse zaten oynu açılırken hata verir ve hangi modu istediğini söyler

mod vs yükleyebilirsin java her ikisindede ister game pass al ister 500 tl verip komple al senin tercihin micrasftunda boykot oldunu unutma sana kalmış tamamen(şimdi bana söylenecek olan varsa kendine saklasın micrasoftu boykot ediyom diye burda arkadaşa da söyledim diye kimse bedava bedava konusmasın iyi akşamlar)
Maalesef boykot yapmıyorum da 500 tl de verilmez ya mod için gereksiz gibi

Geri