Neler Yeni

Yardım Minecraft server kiralama kurma

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
996
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,799
İsim
Arda doğan

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Kiralara bakıyomda fiyatlar biraz uçuk gibi bildiğiniz uyguna sağlam sv veren site var mı bide server için bi sistem kursam 3600+6500xt li 16gb veya 32gb ramli sunucuyu kendim açabilir miyim? Admin panelini falan nasıl hallederim
Port açma veya sabit ip işini halledersen, sunucu dosyaları elinde oluyor zaaten. Aşağıdaki linkten indirip kuracan. Onun haricinde cmd veya arayüz den mc kodlarının nerdeyse aynılarını yazarak kontrol edebiliyorsun açık sunucuyu. Chunk değişme gibi şeyleri de, sunucu dosyalarında ayar.txt gibi bişey var onu halledecen.
server

Port veya sabit ip ile uğraşamam diyorsan ZeroTier uygulamasını öneririm. Kullanması kolay, sanal port ve sabit ip veriyor sana sende pc ni server a çeviriyorsun. Tavsiyemdir, TürkNet in port açılamayan modemlerinde 64 chunk MC sunucusu açtım. : D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,799
İsim
Arda doğan
Port açma veya sabit ip işini halledersen, sunucu dosyaları elinde oluyor zaaten. Aşağıdaki linkten indirip kuracan. Onun haricinde cmd veya arayüz den mc kodlarının nerdeyse aynılarını yazarak kontrol edebiliyorsun açık sunucuyu. Chunk değişme gibi şeyleri de, sunucu dosyalarında ayar.txt gibi bişey var onu halledecen.
server

Port veya sabit ip ile uğraşamam diyorsan ZeroTier uygulamasını öneririm. Kullanması kolay, sanal port ve sabit ip veriyor sana sende pc ni server a çeviriyorsun. Tavsiyemdir, TürkNet in port açılamayan modemlerinde 64 chunk MC sunucusu açtım. : D
Port açarım veya açamazsamda o uygulamayı kullanırımda bu claim sonra spawn yerini sistemini nasıl hallederim

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Port açarım veya açamazsamda o uygulamayı kullanırımda bu claim sonra spawn yerini sistemini nasıl hallederim
/setworldspawn (kordinat) komutu ile spawn ayarlarsın, bu tüm oyuncuları etkiler. Claim için plugin kullanacan. Misal şu plugin i kullanacan, açıklamasına bak Spigot & Paper yazıyor. Server ı spigot yada paper dan kurucan üstte attığım linkten değil. Sonra plugin i sunucu dosyalarına atarsan (bi mod klasörü vardır) claim sistemi aktif olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,799
İsim
Arda doğan
/setworldspawn (kordinat) komutu ile spawn ayarlarsın, bu tüm oyuncuları etkiler. Claim için plugin kullanacan. Misal şu plugin i kullanacan, açıklamasına bak Spigot & Paper yazıyor. Server ı spigot yada paper dan kurucan üstte attığım linkten değil. Sonra plugin i sunucu dosyalarına atarsan (bi mod klasörü vardır) claim sistemi aktif olur.
Hocam dc üzerinden bir sunucu kursak? Vaktiniz var mı olur mu
Sunucuya eklenen eklenti. Komut dosya falan. Realmsda olmuyor sanırım. Hiç girmedim oraya.

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Hocam dc üzerinden bir sunucu kursak? Vaktiniz var mı olur mu
Daha önce yapmadığım şey hocam sadece biliyorum zamanında araştırmıştım. Youtube da yada yabancı forumlarda benden daha iyi bilen birsürü anlatıcı var. Çoğu basit iş sanırsam : )

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,799
İsim
Arda doğan
Daha önce yapmadığım şey hocam sadece biliyorum zamanında araştırmıştım. Youtube da yada yabancı forumlarda benden daha iyi bilen birsürü anlatıcı var. Çoğu basit iş sanırsam : )
Hata alıyorum paper ile kurdum is null diye sonu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onuda hallettim plugin ne demek onuda anladım şimdi hangi plugin ne işe yarar onları araştırmam gerek birde wifi ve sağlayıcı değişicem onuda değişeyim port açarım temsilciyi arayarak buna birde şöyle server için ucuz bi sistem kurarım bi işlemci ve anakart almam gerek sadece

Son düzenleme:

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
996
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Hata alıyorum paper ile kurdum is null diye sonu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onuda hallettim plugin ne demek onuda anladım şimdi hangi plugin ne işe yarar onları araştırmam gerek birde wifi ve sağlayıcı değişicem onuda değişeyim port açarım temsilciyi arayarak buna birde şöyle server için ucuz bi sistem kurarım bi işlemci ve anakart almam gerek sadece
Hocam dc adresim xkasapbey. İStek atın. Sunucu açma kurma hakkında herşeyde yardım edebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,799
İsim
Arda doğan
Ben şahsen kendim sunucu kurmaya çalıştım ancak sunucu için ubuntu server ve paneller ile uğraştım hiçbir yere varamadım o yüzden kiralamak en iyisi sonrasında firma araştırmaya başladım şuanda da onları kullanıyorum adamlarlar tek tıkla kurulan panelle beraber istediğin oyununun sunucusunu kurabileceğin sunucu altyapısı yapmışlar eğer sunucu ihtiyacı olan biri varsa kullanabilirsiniz tek tavsiyem o olur. linki bırakıyorum isteyenler bakabilir. Euperline
Çok pahalı aylık gereksiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,799
İsim
Arda doğan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,047
Üyeler