onlar dışında full pre istiyor.arkadaşlar şu an sonoyuncuda oynuyorum ve bana lauuncher önerecek varmı 2b2t gibi anarşi sunucusu launcheri bedwars eggwars falan da olsun craftrise önermeyin o da var çünkü![]()
minecraft.net giriyosun parası neyse bayıyosun alıyosun premiumunu giriyosun 2b2t ye VIP üyelik satın alıp 5 gün boyunca sırada beklemekten kurtuluyorsun.arkadaşlar şu an sonoyuncuda oynuyorum ve bana lauuncher önerecek varmı 2b2t gibi anarşi sunucusu launcheri bedwars eggwars falan da olsun craftrise önermeyin o da var çünkü![]()
İşte onlar pre hesap istiyor.abiler anlamıyonuz ki direkt sonoyuncu launcher gibi craftrise launcher gibi masaüstünded launcher olacak
Abicim sende anlamıyorsun her serverın launcherı yok Türklerdeki reklam politikası bu seni yemiş kim dediyse giriyosun minecraft.net e parasını veriyorsun oyunun minecraft bedava bir oyun değil senin kullandığın launcherlar korsan oyun oluyor parasını verincede oyunun orijinal launcherını indirip oynuyorsun.abiler anlamıyonuz ki direkt sonoyuncu launcher gibi craftrise launcher gibi masaüstünded launcher olacak