Neler Yeni

Yardım Minecraft sunucu nasıl açarım

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
Selam arkadaşlar. Ben arklarımla beraber Minecraftta modsuz oynayacağım onun içinde sunucu açmam lazım ama nasıl açacağımı bilmiyorum. 7/24 Süresiz açık kalacak şekilde ve herkezin girebileceği şekilde nasıl kolayca ve hızlıca açarım.

En İyi Cevap
Selam arkadaşlar. Ben arklarımla beraber Minecraftta modsuz oynayacağım onun içinde sunucu açmam lazım ama nasıl açacağımı bilmiyorum. 7/24 Süresiz açık kalacak şekilde ve herkezin girebileceği şekilde nasıl kolayca ve hızlıca açarım.
Şimdi şöyle anlatıyım bunun için birsürü olay var örneğin

İNTERNET ÜZERİNDEN SUNUCU AÇMA:Aternos, serverpro gibi internet sitelerinden kendinize sunucu açabilirsiniz fakat aternos da sunucuda 1 kişinin olması zorunlu server pro da ise her saat başı sunucu aktif leştirme butonuna basmanız gerekir

VDS YÖNTEMİ: vds yöntemi dediğimiz olay ise şöyle oluyor keyubu batihost rabisu gibi internet sitelerinden 2gb 3gb ramli sunucular kiralıyosunuz aylık 20-30 tl gibi fiyat değişikliği oluyor fakat sizlere...

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bilgisayar ve sunucu açık kaldığı sürece herkes girebilir.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
portlu yani bilgisayarından açabilirsin ancak sadece bilgisayarın açık olduğunda sunucu açık kalır,onun dışında aternos gibi sitelerdende sunucu açabilirsin ancak aktif kalması için oyunda oyuncu kalması gerekir,ben 7/24 açık kalsın oyuncu gerekmesin diyorsan aylık 30 tl civarı bir şekilde başlayan sunucular kiralaman lazım,önerdiklerim Keyubu ve Batihost Olur

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
7-24 açık kalması için kiralaman gerekiyor.

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
Server açtım ama arkım error veriyor diyor ne yapmalıyım

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius

İNTERNET ÜZERİNDEN SUNUCU AÇMA:Aternos, serverpro gibi internet sitelerinden kendinize sunucu açabilirsiniz fakat aternos da sunucuda 1 kişinin olması zorunlu server pro da ise her saat başı sunucu aktif leştirme butonuna basmanız gerekir

VDS YÖNTEMİ: vds yöntemi dediğimiz olay ise şöyle oluyor keyubu batihost rabisu gibi internet sitelerinden 2gb 3gb ramli sunucular kiralıyosunuz aylık 20-30 tl gibi fiyat değişikliği oluyor fakat sizlere özel hazırlanan paketler bulunuyor sunucunuz 7/24 aktif olarak açılıyor (veri merkezi veya firma tarafından kaynaklanan hatalar olmadığı sürece) dediğiö gibi bu ücretli ama işe yarıyor bakabilirsiniz

LOCALHOST (Hamachi) : localhost yöntemi aynı ağa yani internete bağlıysanız olur Hamachi yöntemi ise logmein hamachi uygulamasını indirir ordan bir ağ kurup arkadaşlarınızı davet eder yada kullanıcı adı şifre ile ağınıza bağlanıp girebilirsiniz fakat 4 kişi ile sınırlı sunucuda hafif ping olur bilginize

NOT:eğer dediğim hiçbir yöntem işe yaramaz ise pc nizi ağ üzerinden host yapıp arkadaşlarınızı hostunuza davet edipde oynayabilir siniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diğer hiçbir yöntemde vds deki gibi 7/24 açık kalmaz

VDS YÖNTEMİ: vds yöntemi dediğimiz olay ise şöyle oluyor keyubu batihost rabisu gibi internet sitelerinden 2gb 3gb ramli sunucular kiralıyosunuz aylık 20-30 TL gibi fiyat değişikliği oluyor fakat sizlere özel hazırlanan paketler bulunuyor sunucunuz 7/24 aktif olarak açılıyor (veri merkezi veya firma tarafından kaynaklanan hatalar olmadığı sürece) dediğiö gibi bu ücretli ama işe yarıyor bakabilirsiniz

LOCALHOST (Hamachi) : localhost yöntemi aynı ağa yani internete bağlıysanız olur Hamachi yöntemi ise logmein hamachi uygulamasını indirir ordan bir ağ kurup arkadaşlarınızı davet eder yada kullanıcı adı şifre ile ağınıza bağlanıp girebilirsiniz fakat 4 kişi ile sınırlı sunucuda hafif ping olur bilginize

NOT:eğer dediğim hiçbir yöntem işe yaramaz ise pc nizi ağ üzerinden host yapıp arkadaşlarınızı hostunuza davet edipde oynayabilir siniz

En İyi Cevap

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Top Bottom