Selam arkadaşlar. Ben arklarımla beraber Minecraftta modsuz oynayacağım onun içinde sunucu açmam lazım ama nasıl açacağımı bilmiyorum. 7/24 Süresiz açık kalacak şekilde ve herkezin girebileceği şekilde nasıl kolayca ve hızlıca açarım.
Şimdi şöyle anlatıyım bunun için birsürü olay var örneğinSelam arkadaşlar. Ben arklarımla beraber Minecraftta modsuz oynayacağım onun içinde sunucu açmam lazım ama nasıl açacağımı bilmiyorum. 7/24 Süresiz açık kalacak şekilde ve herkezin girebileceği şekilde nasıl kolayca ve hızlıca açarım.
Bilgisayar ve sunucu açık kaldığı sürece herkes girebilir.Selam arkadaşlar. Ben arklarımla beraber Minecraftta modsuz oynayacağım onun içinde sunucu açmam lazım ama nasıl açacağımı bilmiyorum. 7/24 Süresiz açık kalacak şekilde ve herkezin girebileceği şekilde nasıl kolayca ve hızlıca açarım.
Ben 7/24 açık server kurmak istiyorum PC açık kaldıkça falan değilBilgisayar ve sunucu açık kaldığı sürece herkes girebilir.
Onun için server kiralaman lazım internetden.Ben 7/24 açık server kurmak istiyorum PC açık kaldıkça falan değil
bu işi yapan kişilerden sunucu kiralayacaksın olur yolu buBen 7/24 açık server kurmak istiyorum PC açık kaldıkça falan değil
Sunucu kiralayacaksın o zaman.Ben 7/24 açık server kurmak istiyorum PC açık kaldıkça falan değil
portlu yani bilgisayarından açabilirsin ancak sadece bilgisayarın açık olduğunda sunucu açık kalır,onun dışında aternos gibi sitelerdende sunucu açabilirsin ancak aktif kalması için oyunda oyuncu kalması gerekir,ben 7/24 açık kalsın oyuncu gerekmesin diyorsan aylık 30 tl civarı bir şekilde başlayan sunucular kiralaman lazım,önerdiklerim Keyubu ve Batihost OlurSelam arkadaşlar. Ben arklarımla beraber Minecraftta modsuz oynayacağım onun içinde sunucu açmam lazım ama nasıl açacağımı bilmiyorum. 7/24 Süresiz açık kalacak şekilde ve herkezin girebileceği şekilde nasıl kolayca ve hızlıca açarım.
Server kiralamak zorundasın o zamanBen 7/24 açık server kurmak istiyorum PC açık kaldıkça falan değil
Şimdi şöyle anlatıyım bunun için birsürü olay var örneğinSelam arkadaşlar. Ben arklarımla beraber Minecraftta modsuz oynayacağım onun içinde sunucu açmam lazım ama nasıl açacağımı bilmiyorum. 7/24 Süresiz açık kalacak şekilde ve herkezin girebileceği şekilde nasıl kolayca ve hızlıca açarım.
Şimdi şöyle anlatıyım bunun için birsürü olay var örneğin
İNTERNET ÜZERİNDEN SUNUCU AÇMA:Aternos, serverpro gibi internet sitelerinden kendinize sunucu açabilirsiniz fakat aternos da sunucuda 1 kişinin olması zorunlu server pro da ise her saat başı sunucu aktif leştirme butonuna basmanız gerekir
VDS YÖNTEMİ: vds yöntemi dediğimiz olay ise şöyle oluyor keyubu batihost rabisu gibi internet sitelerinden 2gb 3gb ramli sunucular kiralıyosunuz aylık 20-30 TL gibi fiyat değişikliği oluyor fakat sizlere özel hazırlanan paketler bulunuyor sunucunuz 7/24 aktif olarak açılıyor (veri merkezi veya firma tarafından kaynaklanan hatalar olmadığı sürece) dediğiö gibi bu ücretli ama işe yarıyor bakabilirsiniz
LOCALHOST (Hamachi) : localhost yöntemi aynı ağa yani internete bağlıysanız olur Hamachi yöntemi ise logmein hamachi uygulamasını indirir ordan bir ağ kurup arkadaşlarınızı davet eder yada kullanıcı adı şifre ile ağınıza bağlanıp girebilirsiniz fakat 4 kişi ile sınırlı sunucuda hafif ping olur bilginize
NOT:eğer dediğim hiçbir yöntem işe yaramaz ise pc nizi ağ üzerinden host yapıp arkadaşlarınızı hostunuza davet edipde oynayabilir siniz
Arkadaşın pre mi?Server açtım ama arkım error veriyor diyor ne yapmalıyım