arkadaşlar merhaba tlauncher üzerinden 1.16.4 minecraft oynuyorum ama serverlara katılamıyorum cracked server diye milyonlarca kez arattım ama hiçbirine katılamıyorum her seferinde farklı saçma sapan uyarılar veriyor
Tlauncher bende indirdim oynadım ama server hatası veriyordu bende yani onun dışında farklı bir MC indir yada para verarkadaşlar merhaba tlauncher üzerinden 1.16.4 minecraft oynuyorum ama serverlara katılamıyorum cracked server diye milyonlarca kez arattım ama hiçbirine katılamıyorum her seferinde farklı saçma sapan uyarılar veriyor
Hangi sunucuya girmeye çalışıyorsun?arkadaşlar merhaba tlauncher üzerinden 1.16.4 minecraft oynuyorum ama serverlara katılamıyorum cracked server diye milyonlarca kez arattım ama hiçbirine katılamıyorum her seferinde farklı saçma sapan uyarılar veriyor
crackli serverlarda varÇünkü cracksin
internette bulduğum hepsinin ip adreslerini denedim ama hiç birine giremedimHangi sunucuya girmeye çalışıyorsun?
Olabilir cracked server ne demek ?crackli serverlarda var
çok yardımcı oluyorsunOlabilir cracked server ne demek ?
Anlatmama gerek yok herhalde para ile satın al
Aynençok yardımcı oluyorsun
Kardeşim adamların emekle yaptığı şeyi sen beleş alıyorsun git başka yerden yardım al.çok yardımcı oluyorsun
Sadece craftriseye girebilirsin orası da iyi bencer tlauncher ı silsem onun yerine craftrise indirsem serverlara katılır mıyım
Crackle sadece presiz serverlere girersin gidip hypixele deneme dearkadaşlar merhaba tlauncher üzerinden 1.16.4 minecraft oynuyorum ama serverlara katılamıyorum cracked server diye milyonlarca kez arattım ama hiçbirine katılamıyorum her seferinde farklı saçma sapan uyarılar veriyor