Minecraft sunucularına katılamıyorum

Lil Ramiz

80+
Reaksiyon skoru
16
arkadaşlar merhaba tlauncher üzerinden 1.16.4 minecraft oynuyorum ama serverlara katılamıyorum cracked server diye milyonlarca kez arattım ama hiçbirine katılamıyorum her seferinde farklı saçma sapan uyarılar veriyor

Çünkü cracksin

arkadaşlar merhaba tlauncher üzerinden 1.16.4 minecraft oynuyorum ama serverlara katılamıyorum cracked server diye milyonlarca kez arattım ama hiçbirine katılamıyorum her seferinde farklı saçma sapan uyarılar veriyor
Tlauncher bende indirdim oynadım ama server hatası veriyordu bende yani onun dışında farklı bir MC indir yada para ver

Hangi sunucuya girmeye çalışıyorsun?

arkadaşlar tlauncher ı silsem onun yerine craftrise indirsem serverlara katılır mıyım

r tlauncher ı silsem onun yerine craftrise indirsem serverlara katılır mıyım
Sadece craftriseye girebilirsin orası da iyi bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Crackle sadece presiz serverlere girersin gidip hypixele deneme de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri