Neler Yeni

Minecraft sunucularında nasıl banlanmadan hile kullanılıyor?

helallao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Helal Lao
UZUN YAZDIM GEÇEBİLİRSİNİZ!

Küçüklüğümde youtuberların egg wars, bed wars videolarını izlerdim günümüzde bir bilgisayarım olabildi fakat sunucularda oynamaya kalktığımda 10 blok öteden vuranlar, her vurduğu kritik olanlar, hızlı yol yapanlar dolu açıkçası 2025 yılına giriyoruz oyunu yıllardır oynayan insanlar varken 2025 yılında kalkıp günlerce oynayıp öğrenmeklede uğraşamam istediğim düz oyuna girip ölmeden oynayabilmek günümüzde sunuculardaki bir çok yüksek seviyeli oyuncu ve youtuber hile kullanmakta bunlar nasıl banlanmadan hile kullanabiliyorlar ben hileyle girdiğim tek bir turda direk otomatik 30 gün banlanıyorum hilelerde disabler denen bir olay var fakat disablerı aktifleştirsemde otomatik banlanıyorum 10 dolara kaliteli hile aldım o hileylede 30 gün otomatik banlandım bazıları oynadığın sunucudaki adminlere para verirsen banını açarlar yada hile kullanmanı görmezden gelirler diyor bu youtuberlar filan adminlere para mı verip sunucularda hileyle oynuyor çözemedim (hile değiller prolar diyecekler olacaktır bunun cevabını şimdiden vereyim eğer bu oyuncular, youtuberlar hile değilse benim hile kullanmamda hile sayılmamalı 100 seviye oyuncu 10 blok öteden vuruyor dokunulmuyor bunu neden 10 seviye oyuncu yapamıyor şüpheli her yüksek seviyeli mi yada her youtuber mu 10 blok öteden vurur ben reach açıp bu elemanlarla eşit vurabiliyorsam benim hile kullanma hakkım vardır zaten belliki herkes kullanıyor minecraft artık hackwars olmuş eski videolardaki gibi değil.)

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Arda Yıldırım
Kritik dışı dediklerin makroyla oluyor zaten. Abartmadığın sürece makrodan ban yemezsin.

helallao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Helal Lao
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kritik dışı dediklerin makroyla oluyor zaten. Abartmadığın sürece makrodan ban yemezsin.
Makro kalitesiz geliyor (makrolarda bazen vuruşlar sayılmıyorda) daha çok client kullanmaktan yanayım (karşıma hile rakip gelince basayım bir tuşa hile açılsın otomatik yol yapsın, otomatik kessin sanırım buna killaura deniyor o kadar hakim değilim bu işlere yeni oynamaya başladım) clientlede banlanılıyor insanlar nasıl banlanmadan uçarak bile oynuyor çözemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hileci olduğumu inkar etmedim velet

delPierro

80+
Makro kalitesiz geliyor (makrolarda bazen vuruşlar sayılmıyorda) daha çok client kullanmaktan yanayım (karşıma hile rakip gelince basayım bir tuşa hile açılsın otomatik yol yapsın, otomatik kessin sanırım buna killaura deniyor o kadar hakim değilim bu işlere yeni oynamaya başladım) clientlede banlanılıyor insanlar nasıl banlanmadan uçarak bile oynuyor çözemedim.

Beceriksiz oe 😹

helallao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Helal Lao
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnan hayatta senden milyon kat daha başarılıyımdır bir oyunda hile kullanınca beceriksiz olunuyorsa olayım (bu anne babalar neden 10 yaş veletlere telefon veriyor :D)

delPierro

80+
İnan hayatta senden milyon kat daha başarılıyımdır bir oyunda hile kullanınca beceriksiz olunuyorsa olayım (bu anne babalar neden 10 yaş veletlere telefon veriyor :D)
15 yaşındaki velet klavye başında abilik taslayabiliyor işte sana daha cevap yok Minecraft oynamaya devam et ..oğlu

helallao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Helal Lao
15 yaşındaki velet klavye başında abilik taslayabiliyor işte sana daha cevap yok Minecraft oynamaya devam et ..oğlu
Sana terbiye bile verememiş ananın o güzel ellerinden öpeyim ağzından çıkan her kelime argo, küfür beyin yaşın max 10 veledi z.na hadi sana iyi oyunlar ufaklık :))

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Cihan Mert Karagöz

eskileri hatırlattın bana. bundan yıllar önce 1.12.2 sürümü yeni çıktığı zamanlar jigsaw hilesini bulmuştum client şeklindeydi yanlış hatırlamıyosam başka kullanıcıların nicklerini girerek onların skinleriyle bile oynayabiliyodun. mükemmel bişeydi ama abarttığım için candraft skypvpde banlanmıştım

Top Bottom