Ps4üm var kankaMC Dungeons'un oynanış süresi kısıtlı.
MC ise modlayarak binlerce saat gömebileceğiniz oyun.
Epic'in dağıttığı Torch Light 2 oyunu MC Dungeons ile aynı yapıda ve daha detaylı onu oynayın aynı hissi verir zaten.
MC alın, arkadaşlarla çok daha iyi.O zaman minecraft normal mi alsam mc dungeons güzel bir indirim geldiğinde alırım
PS4'de MC oynamak zor gelmez mi hocam?Ps4üm var kanka
a-arkadaşım yok ama kan kanka ayrıca zor gelmez diye düşünüyorum karakter koyma falan ekranda yazıyor zatenMC alın, arkadaşlarla çok daha iyi.
PS4'de MC oynamak zor gelmez mi hocam?
Hiç deneyimlemedim.
Dungeon'un oynanış süresi en son 20 saat falandı.a-arkadaşım yok ama kan kanka ayrıca zor gelmez diye düşünüyorum karakter koyma falan ekranda yazıyor zaten
Çok farklı oyunlar aslında. Hangisi ilginizi çekiyorsa onu almalısınız, farklı türler oldukları için kimse net bir karşılaştırma yapamaz.Hangisi Arkadaşlar ikisi de minecraft ama farklı yönleri var biliyorum fakat hangisi daha iyi tabletimde minecraft var ona göre de değerlendirme yaparsanız sevinirim
iki oyun çok farklı mc dungeons ı çıktığı gibi oynamaya başladım hoşuma gitti fakat oynanış süresi kısıtlı mc ise yıllarca sıkılmadan oynanacak bi oyun ama mc dungeons biraz kötü yapılmış yada kötü değilde altından kalkamamışlar bence çok daha bir şey çıkabilirdi ama bu halide fena değil dungeons'ınHangisi Arkadaşlar ikisi de minecraft ama farklı yönleri var biliyorum fakat hangisi daha iyi tabletimde minecraft var ona göre de değerlendirme yaparsanız sevinirim
Zor değil alıştıktan sonra baya kolayMC alın, arkadaşlarla çok daha iyi.
PS4'de MC oynamak zor gelmez mi hocam?
Hiç deneyimlemedim.