Neler Yeni

Minecraft yapılarda beceriksizim

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,576
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Hocam aslında build yapmak yetenek gibi bir şey insanın hayal gücünün yüksek olması gerek mesela ben hiç iyi build yapamam ama eğer geliştirmek istiyorsanız videolar izleyebilirsiniz belki oradan aklınıza güzel birşeyler gelir. Ayrıca build battle da oynayabilirsiniz.

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
İnternetten bakarak veya izleyerek biraz build yap. Yavaş yavaş teknikler öğrenip geliştirirsin kendini.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Yaptığınız buildler kötü görünüyor sanırım. Bende kendi yaptığım şeyleri hiç beğenmem benim huyum biraz böyle. Hayal gücünüzü serbest bırakın. Youtube dan içeriklerde izleyebilirsiniz.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaptığınız buildler kötü görünüyor sanırım. Bende kendi yaptığım şeyleri hiç beğenmem benim huyum biraz böyle. Hayal gücünüzü serbest bırakın. Youtube dan içeriklerde izleyebilirsiniz.
Yapıyorum fakat güzel olsa bile aklımdan “çatı çok büyük oldu”, “evin işi boş kaldı” gibi şeyler geçiyor.
Sunucularda Build Battle gir çalıştıkça ilerlersin
Fazlasıyla girerdim fakat hiçbir gelişme olmadı.
Hocam aslında build yapmak yetenek gibi bir şey insanın hayal gücünün yüksek olması gerek mesela ben hiç iyi build yapamam ama eğer geliştirmek istiyorsanız videolar izleyebilirsiniz belki oradan aklınıza güzel birşeyler gelir. Ayrıca build battle da oynayabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternetten bakarak veya izleyerek biraz build yap. Yavaş yavaş teknikler öğrenip geliştirirsin kendini.
İzlemediğim video kalmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Yapıyorum fakat güzel olsa bile aklımdan “çatı çok büyük oldu”, “evin işi boş kaldı” gibi şeyler geçiyor.

Fazlasıyla girerdim fakat hiçbir gelişme olmadı.
Aşırı çalışmana rağmen çabalamana rağmen olmuyorsa yeteneğin yoktur yetenek olmadan bir yere kadar geliştirebilirsin başka şeylerde iyisindir belki de Pvp,Speedrun gibi

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aşırı çalışmana rağmen çabalamana rağmen olmuyorsa yeteneğin yoktur yetenek olmadan bir yere kadar geliştirebilirsin başka şeylerde iyisindir belki de Pvp,Speedrun gibi
Speedrun yapamam pek sevmem zaten, pvp’de pek iyi değilim.

Build battle’da bilgisayar, lamba, masa benzeri şeyleri baya iyi yapıyordum fakat iş eve, heykele gelince hoşuma gitmiyor. Bazı videolar açıp karşılaştırıyorum ve kötü olduğunu anlıyorum. Mesela videodaki evdeki çatı daha basit olmasına rağmen benim evlerimin çatısından daha iyi oluyor. Bazen köylü evlerini daha güzel buluyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,215
Üyeler
162,654
Son üye
Leud44571
Top Bottom