Messinin kramponu
80+ Bronze
Minecraft’da ev, heykel, veya benzeri yapılarda kötüyüm. Nasıl geliştiririm.
Sunucularda Build Battle gir çalıştıkça ilerlersinMinecraft’da ev, heykel, veya benzeri yapılarda kötüyüm. Nasıl geliştiririm.
Yapıyorum fakat güzel olsa bile aklımdan “çatı çok büyük oldu”, “evin işi boş kaldı” gibi şeyler geçiyor.Yaptığınız buildler kötü görünüyor sanırım. Bende kendi yaptığım şeyleri hiç beğenmem benim huyum biraz böyle. Hayal gücünüzü serbest bırakın. Youtube dan içeriklerde izleyebilirsiniz.
Fazlasıyla girerdim fakat hiçbir gelişme olmadı.Sunucularda Build Battle gir çalıştıkça ilerlersin
Hocam aslında build yapmak yetenek gibi bir şey insanın hayal gücünün yüksek olması gerek mesela ben hiç iyi build yapamam ama eğer geliştirmek istiyorsanız videolar izleyebilirsiniz belki oradan aklınıza güzel birşeyler gelir. Ayrıca build battle da oynayabilirsiniz.
İzlemediğim video kalmadı.İnternetten bakarak veya izleyerek biraz build yap. Yavaş yavaş teknikler öğrenip geliştirirsin kendini.
Aşırı çalışmana rağmen çabalamana rağmen olmuyorsa yeteneğin yoktur yetenek olmadan bir yere kadar geliştirebilirsin başka şeylerde iyisindir belki de Pvp,Speedrun gibiYapıyorum fakat güzel olsa bile aklımdan “çatı çok büyük oldu”, “evin işi boş kaldı” gibi şeyler geçiyor.
Fazlasıyla girerdim fakat hiçbir gelişme olmadı.
Speedrun yapamam pek sevmem zaten, pvp’de pek iyi değilim.Aşırı çalışmana rağmen çabalamana rağmen olmuyorsa yeteneğin yoktur yetenek olmadan bir yere kadar geliştirebilirsin başka şeylerde iyisindir belki de Pvp,Speedrun gibi