Minecraft için kaliteli shatter önerisi

Sakurajima Mai

80+ Silver
Reaksiyon skoru
651
Minecraft Java'da olmuyormuş galiba veya tam tersi miydi? hatırlamıyorum. Hangisi için olursa olsun shatter kurup oynamak istiyorum Java ve Bedrock'ı da aktif olarak oynuyorum. kaliteli ve göze hoş gelen güzel bir shatter pack olması bana yeterlidir.

Javada oluyor, Fabric sodium iris kurman lazım önce istiyosan yardım edeyim

Javada oluyor, Fabric sodium iris kurman lazım önce istiyosan yardım edeyim
daha önce de shatter kurmuştum ama senin dediğin bu programı kurduğumu hatırlamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu konuyu açtığımda okuldaydım, şuan kurmaya müsaitim

daha önce de shatter kurmuştum ama senin dediğin bu programı kurduğumu hatırlamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu konuyu açtığımda okuldaydım, şuan kurmaya müsaitim
Hocam minecraft orjinal mi yoksa korsan mı?

Derivative, Complementary, solas, BSL, photon, bliss, sildurs shader diyorsanız bunlar güzel.

Minecraft Java'da olmuyormuş galiba veya tam tersi miydi? hatırlamıyorum. Hangisi için olursa olsun shatter kurup oynamak istiyorum Java ve Bedrock'ı da aktif olarak oynuyorum. kaliteli ve göze hoş gelen güzel bir shatter pack olması bana yeterlidir.
bsl solas bir de noble vardı ama curseforge da shader ın çalışmadığıyla ilgili geri dönüş yapanlar vardı

Son düzenleme:
pardon yanlış yazmışım curseforge da shader ın çalışmadığıyla ilgili mesajlar vardı bir kaç tane o da
Curseforge'den değil de büyük ihtimalle kullandıkları versiyonla alakalıdır. sonuçta curseforge sadece yüklemek için kullandığın bir program. tabii mod paketleri curseforge'nin hızlı başlatma özelliği yüzünden bozulabiliyor. ama onlar da nadir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,300
Üyeler
189,058
Son üye
yahyyaga
Geri